Kādas ir jūsu mīļākās Kārums sieriņu garšas?

Un ēdot tieši “Kārums” sieriņu, esmu sapratis, kāds spēks tiem piemīt. Internacionālajiem draugiem, kas ir bijuši ciemos, “Kārums” sieriņš uzjundīja nebijušas emocijas - tādēļ esmu priecīgs, kad to esmu arī pat atradis divos dažādos pasaules nostūros. Kādas ir jūsu mīļākās garšas?
Mans top3:

1. Vaniļa (klasiska);
  2. Zemeņu
  3. Ceptu ābolu
  1. Vislabākais kārums ir šokolādes kārums, ņam ņam ņam :D

2. Tad ir tiramisu bet nav redzēts jau sen veikalos, tāpēc var ielikt arī ķiršu garšu no šīs sērijas.

3. Un pēc tam protams nekur neiztiksim bez klasiskā kārumiņa :D

2 Likes

Ak jel! Tas bija leģendārs :sweat_smile: Kāpēc visam, kas ir labs, ir lemts reiz pazust? Tāpat kā “Gaiziņa” saldējumam…

Oi, nesāksim pat runāt par saldējumiem kuri sen nav manīti :D Uzreiz depresijā iedzen :D

Es joprojām neesmu piedevis ka kazeņu melleņu pols ir pazudis vnk

Melleņu tio ar mav manīts

1 Like

Mūžību neesmu pircis bet sens favorīts ir rupjmaizes ar dzērvenēm.
image

Bērnībā nezināma iemesla pēc patika iebiezinātā piena.
(Pieņemu tāpēc ka laikā kad bija tikai parastais un tas, “ar to balto glazūru”)

1 Like

Mana Kāruma sieriņu trīsvienība ir:

• Apelsīnu sukāžu
  • Šokolādes
  • Kokosriekstu

Secība atkarīga no garastāvokļa.

sukadem-253x279
sokolades-253x279
kokos-253x279

Visi sieriņi kam nav apkārt šokolāde man liekas kopumā vājāki par tiem kam ir šokolāde.

2 Likes

Man kādreiz bija šokolādes “Rūjiena” trijstūra konusā… Neesmu to vairs redzējis

Vakar šo tieši ēdu. Bija tīri zolīds - latviešu deserts iepakots kāruma formā.

Nenorokat mani bet es kārumu kā tādu ļoti sen neesmu ēdis. Tik sen ka pat neatceros kura garša man garšoja

Nezinu gan, nezinu gan. Es skatos ar aizdomām uz tiem kas patērē ne Kāruma zīmola biezpiena sieriņus.

Mana vecmamma nesen ieminējās, ko es ēdu Kāruma sieriņus, jo LIDL sieriņi ir tikpat labi :sweat_smile: (Apskatījos uz viņu gluži kā gif) Bija ok - bet tie nedod to pašu gandarījumu un baudu.

Oh My God Wow GIF

1 Like

Viss ok, kreisos sierus ar neēdu

3 Likes

I have to fact check, bet fun fact, Lidl sieriņi ir kārums ražojums.

Man all time favorite bija melleņu kārums bet mūsdienās top 3 lkm ir:
Parastais
Šokolādes
Zemeņu

1 Like

Par sevi pateikt nevaru, sen neesmu sieriņus ēdusi, bet draugs lielākoties Kārumu ēd, bet kad ir atlaide, jo 43 centi par sieriņu krietni sālīti… viņam no sākuma visu laiku bija pirkti vaniļas, nesen tik sākuši bij ledusskapī parādīties kokosa :sweat_smile:

2 Likes

Kur tie laiki kad sieriņš maksāja 9 santīmus … :face_exhaling:

5 Likes

es laikam biju pārāk maziņš lai tos laikus atcerētos

1 Like

Man laikam nebūs akmenī kalta top3, bet šīs tēmas un atbilžu lasīšana manā drūmajā sejā ienesa patiesu smaidu. Bez mazākās ironijas, paldies :smiley:

1 Like

Karameļu
Kokosa
Zemeņu

Ftw