Riekstu (Best ever)
Kokosa
Sukāžu
Kaut kā atcerējos, ka sen, sen atpakaļ bija tādi kārumi ar apvalku zaļā krāsā, Prāts saka, ka tie bija ar kivi garšu, loģika saka, ka ar ābolu.
Izrādās jau, ka tomēr ir tādi ar kivi vēl arī, jā :)
Šīs tēmas iedvesmots nolēmu ietestēt 2 jaunākas garšas:
Ceptu ābolu/kanēļa- pirktu vēl, 5/5
Želejas konfekšu- it kā bija ok, bet nebūs garšu prioritāšu saraksta augšgalā. Tīri ok, bet nē/5
Kādreiz jau ar želejas konfekšu ir bijis, tolaik man pat ļoti garšoja, izskatās, ka atgriezās
Man liekas es tos kopš dziļas bērnības neesmu mēģinājis ēst. :D
Par Kāruma “saliec savu sieriņu akciju” runājot, ož, ka uzvarēs melleņu sieriņš.
Es personīgi esmu sāļās karameles frakcijā. :D
Jup, es arī, tāpēc jau tā atmiņa likās tāda šaubīga
100% agreed, reāli vienīgais, kuru labprātīgi pērku un ēdu ;D
Šodien veikalā ieraudzīju Kārums sieriņus ar banānu garšu, pirmo reizi tādus redzu, paķēru, tik garšīgi
Vo es šos arī biju izmēģinājis, bet kaut kā nepameta tā iekšējā sajūta, ka tie garšo tieši tāpat kā visi pārējie produkti ar banānu garšu Ka kaut kas likās “slightly off” (un nē, tie bija pirmā svaiguma, haha). Bet, manuprāt, ar tiem varētu uztaisīt labu “salas desertu” - ķip saputoti sieriņi ar ķīseli.
Bet, cik noprotams pēc Kāruma balsošanas, tad sieriņš ar mellenēm noteikti atgriezīsies apritē drīz vien ar.
Ar mellenēm, nekad neesmu redzējis tādus
Kādreiz, sen, sen - kad ceļš uz skolu bija tāli ejams un ar 2Ls varēji nopirkt visus Jungle Pops saldējumus (un palika atlikums), varēja atrast pie Kārums paciņām violeto iepakojumu. Bet tas, manuprāt, ka pazuda kādu laiku atpakaļ.
Ieraudzīju sieriņus ar kivi garšu, pirmo reizi tādus redzu, paķēru, vēlāk pagaršosu kādi ir.
tagad sagribējās sieriņu, secināju, ka sen nav ēsti
Nu jāiet uz veikalu tagad pakaļ :D
Vienkārši ieķer pa vienam no katra, ar saldo krējumu saputo un ieliec ķīselī (piemēram - mango ar kokosriekstu garšu)
Oh hellll nah!
Nav slikti. Ķīseli nevajag ar cukuru bet var ar stēviju un saldajā krējumā cukuru neliec, liekot uzsvaru uz biezpiena sieriņiem.
Esmu tādu desertu ēdīs lauku kafejnīcās
paga paga, nesapratu recepti.
tos sieriņus kā ieliek ķīselī?
Izveido biezpiena kremu. Kaut kas līdzīgs šim:
Klasisks biezpiena krēms ar ogu ķīseli
Tik aizstāj biezpienu ar sieriņiem (tos saspaidi, līdz izveidojas tāda kā putriņa) un pieliec sastāvdaļas, kas labāk sirdij tīk