Ko Tu šodien darīji?

Biju nopeldēt Titurgas ezerā. Tagad lasu, bet nezinu, vai gudrāka palieku :sweat_smile: ezeram vienā vietā sākās tāds man nepieredzēts dibens. Uz pirmo sitienu liekas, ka sāk grimt iekšā, bet nē, viss ir tvirts, ciets. Lēkājot biš tāda kā batuta sajūta pat un vsp liekas, ka pa paklāju staigā. Cenšos saprast, vai tas varētu būt tas sapropelis :thinking::sweat_smile:

3 Likes

Zini varētu būt. Nav gan personīgi sanācis taustit, bet cik esmu dzirdējis, redzējis, tekstūra ir tāda… Cieti mīksta

1 Like

Jau paspēju bēniņu logu samainīt. Tas man gaitenī stāvēja vairākus mēnešeus, no nulles taisīts.

5 Likes

Ā, nu re. Aizbraucu patēlot roni, got educated instead :joy::ok_hand:

Veiksmīgi uzsāku savu mini atvaļinājumu. Jāsāk briest mūsu Latvijas braucienam.

5 Likes

šodien veiksmīgi novadīju 5 darba intervijas. ir savādi meklēt un pieņemt darbā sev priekšnieku :woman_shrugging:

5 Likes

vajadzēja sevi nointervēt arī :eyes:

4 Likes

Pēc ilga un sarežģita interviju procesa izlēmu noalgot sevi. xD

4 Likes

;DDD

2 Likes

3 Likes

man švaki ar finanšu analīzi un cenu politikām iet, tāpēc tur labāk lai ir kāds dzīvais kalkulators

Man jau mēnešiem ilgi ir brīva vadītāja vieta. Šogad to jau vairs neviens pat necer aizpildīt. Baigi aizdomīgi vienīgi, ka visi kolēģi no tās vietas vairās kā no svētā ūdens. :D Kad tā atbrīvojās, es jau būtu gājis pieteikties, ja zinātu ar ko nodarbojas mana komanda. xD Tagad jāmēģina uzrakt kādēļ tā ir tik slikta.

1 Like

Stress ganjau

Manā pieredzē vācieši ir baigi īgnie. Man ir tādas aizdomas, ka starp komandām notiek baigā apsaukāšanās, drāma un abižošanās. + varbūt par vadītāja amatu nepalielina algu.

Nu - priekšnieks gan jau arī var uzdevumus nodeliģēt padotajiem :smiley: Nointervētu sevi, pieņemtu, un izveidotu darba pienākumus līgumam.

1 Like

darīšu visu izņemot finanses ;D

1 Like

Palīdzēju senai paziņai zeltslotiņu talkā

Tagad vēl kriminālāk izskatos

5 Likes

Uhhh Aleksi :grimacing:
Es ceru, ka āmuru nekur neturēji sakrustojam. Var netīšām savādāk piesaukt

Awkward The Big Lebowski GIF

2 Likes

Līdzīgi bija ar, faktiski mēnesi aizvietot daļēji amatu, kuru zinu tikai teorijā un pēc tam apmācīt cilvēku darbos, par kuru funkciju vsp nav nejausmas.

Pie tam uz jautājumu kāpēc neviens nepiesakās no esoṣ̌jaiem man nāk smiekli, zinot, ka citi zina, ka šajā pozīcijā ir pilnīga pakaļa pėdējo pusgadu.

Bet kā pieredze liecina, vai problēmas ar augstām stāvošajiem, liela atbildība ar mazu atlīdzību un darbinieku problēmas.

Savā ziņā tā arī var būt priekšrocība, ja gribi iet vadībā. Kad uzņēmumā viss ir labi, ir arī liela konkurence uz vadības amatiem. Kaut kā ir jādabū tas pirmais draņķīgais vadītāja amats, lai pēc tam varētu virzīties uz labāku. :D

3 Likes