Ko Tu šodien darīji?

tas gan bija vakar, bet ar @akitsu atklājām šašļiku sezonu, kas well, sākās interesanti ;D
es iemēģināju to instant grilu, tur skaidri teikts ka vajag 20 min ļaut viņam degt. jūs domājat, ka es esmu pacietīga meitene? :upside_down_face: well, pirmās desas garšoja pēc soļarkas. papildus tam, @akitsu pazaudēja dronu pļavā (we still havent found it), bet vismaz vistu ciskiņas gan garšīgas sanāca.
manas ciskiņas gan ir odu sakostas, bet vismaz pirmā nakts dabā ir iesvētīta, un rīts svaigā gaisā superīgs!

a pic of šašļik in nature:

11 Likes

Tā ir ka mājdzīvniekus netur pavadā XD

4 Likes

viens labums, ka tas ir lētais drons no Lidla pa 10’eiro ;D a short lived happiness

1 Like

I beg your pardon?

pa tādu cenu tur nekas vairāk par glorificētu radiovadāmo helīti nevar būt. Viņus lidl gadījumā kg netirgo, takā cepumus?

1 Like

nu kaut kāds šitāds:

normālo dronu neviens nepazaudētu pļavā šitā ;DD

1 Like

Da tur kontrolieris maksā vairāk par dronu, man liekas.

vismaz kontrolieris pļavā nav pazudis ;D

1 Like

Par brīnumu :smiley:
Mazums gamer rage ieslēdzās :smiley:

1 Like

redneck loģikā ielidinot kontrolieri pļavā varētu atrast dronu, jo tie taču ir savienoti.

1 Like

varētu kā ēsmu izlikt, moš drons uzķertos:

8 Likes

Saķersi pļavā visus gamer cat boys. :D

3 Likes

Aizčāpoju līdz Sintijas Ukšes “MONSTERGIRLS” izstādei galerijā Masa. Sekoju Siina darbiem jau kopš senajiem deviantarta laikiem, bija jauki redzēt dzīvajā :slightly_smiling_face:

Un re ku pat Falina no Dungeon Meshi ir iemaldījusies :D

9 Likes

Šitā ir tā mini mini galerija pie vermanes lido, ja?

Jap, pati izstāde arī ir tāda kompakta :D Starp darbiem var vnk ieskriet uz dažām minūtēm

Šorīt no rīta tik tālu aizskrulēju tiktok ka izlēma man parādīt @MnjauTheCatso streamu :face_with_hand_over_mouth:

9 Likes

Izrādās viņš mums arī devies iekarot TikTok. :D

2 Likes

Don’t… Es tur neko neesmu izdarījis xD

Tiktok es tikko tik pievienoju, un dēļ tā ka man nebija nekādas vēlmes neko Tiktok darīt, neesmu neko diži tur darījis :'D

Es wnk palaižu vienlaicīgi ar Twitch/Youtube, kur mans visi overlay and sīkumi ir.
Nesen iegādājos jaunu PC, un tādēļ varu vēl vienu programmu atvērt mebaidoties ka nokrašos :'D

Krucificēju burciņas

11 Likes

šitas jau pa glauno!

2 Likes

dēlīši un nagliņas, vienkāršība ir skaista.

1 Like