Pamocīju vēl nedaudz to nolāpīto serveri, uztaisīju cron skriptu, kas atsūta man uz Slack pēdējo statistiku par procesiem, pirms restartēt to, ja nokritis nginx (restartē nginx - dzīvo 3-5 minūtes, restartē visu serveri - nginx dzīvo 5.5 - 6.5h; labā ziņa, ka, ja nginx ir nokritis, tad klientu pieprasījumi netiek apstrādāti un attiecīgi viņi nemaz nepamana, ka serveris restartējās).
Atbildēju ar baigo palagu AWS, kuri man bija sarakstījuši baigo palagu ar diemžēl pilnīgi bezvērtīgu info atbildē uz manu help request.
Aizgāju uz Forum Cinemas uz Vasaras Kino Jaunumu Sezonas Prezentāciju, pēc kuras mums no Netflix strīmoja
Jolly good fun, Kino Guru auditorija, kā vienmēr, is something else, we had a blast, 9/10. Blakussēētājs novērtēja kā 8/10.
Pēc filmas izgāju no kinoteātra, iegāju Origo, un atskārtu, ka savu telefonu esmu atstājis zālē…
Aizskrēju pie kinoteātra izejas (jo ieeja jau bija slēgta, 22:50), un baigi paveicās, ka viens čalis vēl nāca lejā pa trepēm; šis izgāja, es iegāju, aizgāju līdz zālei un telefons vēl bija uz vietas. Goddayum that was a bit of a stressful situation, amirite?
Nācu mājās, uznāca gāziens. Paveicās, ka man bija lietussargs, knapi purngali samirka.
Uzliku uz pannas sildīties pupiņas, sāku browsot lietas, tikko saodu deguma smaku…
Fukken rollercoasters, man.
Ā un vēl tagad pilnai laimei pasūtīju čupu ar ļoti skaistiem krekliem + vienu feinu hudiju no https://freshhoods.com/ (šodien viņiem 50% off visam, jo 4th of July, 'Murrica fuck yeah!)
(ar Honey vēl dabūju discount kodu M15, kas iedeva VĒL smuku atlaidi)
(Aaaaand actually I forgot I also wanted some pants and shorts…)