Ko Tu šodien darīji?

S*** za******* krāsns cimds tāpat ne s*** neaizturēja to karstumu. Sūrst b**n.

Manas emocijas turot roku ledainā ūdenī

Un tiko kāju pret gultas malu apdauziju :smiling_face_with_tear:

3 Likes

printētais, “displejs” realitātē ir modulārais termoregulators.

2 Likes

Kāds tad tev viņš izskatās ka netrur karstumu :thinking:

nu itkā normāls, kārtīgs virtuves cimds. hz vai panna bij pārāk karsta vai arī pats cimds savu laiku ir nokalpojis, bet pirkstus biki apsvilināju.

also, jau kuro dienu man telefons izdomā zvanīt tieši tad kad uz tauleti esmu aizgājis. stundu pirms un pēc tam kapa klusums, tiklīdz aizeju - divi neatbildēti zvani.

1 Like

F.

šodien humpīšos meklējām puzles, bet neveiksmīgi, jo vai nu puzļu nebija vispār, vai arī tās divas, kas bija - nu tādas nekādas.
tagad domāju, vai vispār kaut kur centrā ir kāds feins humpītis palicis, kurā var atrast puzles?

1 Like

Kā alternatīva, vari uzmest aci Facebook Marketplace. Tur gan jau šis tas būs piedāvājumā

Ja nu kas, man ir pašam puzle, ko varu pārdot. Ir visi gabali un jāsaka, ka visnotaļ sarežģīta, bet super izveidota. Ķip Ņujorka pikseļu stilā

Šāda:

4 Likes

Šodien satiku @DiviViens - reta būtne, bet sanāca atvilkt uz bāru.

5 Likes

No u.

2 Likes

Par retām būtnēm runājot:

6 Likes

Šodien man garīgo galīgi skābu padarīja izsaukums tieši kad biju ceļā uz pusdienām. Aparātam mehānisku iemeslu dēļ čakarējās sensori, kam lai tiktu klāt uz muguras jālien. Un kad saodu cik ļoti smird vecā biezpiena un eļļas mikstūra uz grīdas jau bija par vēlu. Tagad visur ejot rancid smaka visu laiku sitas nāsīs, un darbinieces uzvedas kā raganas bet gaida no mums burvestības.
Ir sajūta ka būšu skābs līdz rītam, jo mājās arī nebūs iespēja uzreiz nodušoties, jāsavāc tas nelaimīgais ozola zars.

4 Likes

Pārvilku kreklu, smaka jau sasūkusies ādā…
Vakar tieši visu dienu pavadīju notekūdeņu apstrādē, un šitā figņa pārtrumpo visas smakas kas piedzīvotas.

1 Like

Pacilāju cirvi jobiju zāģim nekompotenti salicis starteri

2 Likes

Mu gan dienas sākums, saule acīs spīd, nokaitinu apsargu jo sajaucu datumus par stāvlaukumu reformu, un vēl noķeru šo:

Vismaz redzēju skaru kā no pasakas pie blakus mašīnas. Aiz riteņa kopā slēpās pele un zvirbulis.

3 Likes

Braucu uz darbu, busā iekāpj māte ar diviem sīkajiem, avīmredzot no laukiem. Puika komentē katru lietu ko redz busā, māsa visu laiku saka lai šis nerunā XD

also…šodien tā no rīta nāca miegs, acis lipa ciet, gultu ne nekādīgi negribējās pamest. Arī tagad visu laiku cīnos ar žāvām

2 Likes

Tikmēr man tā vietā lai es varētu normāli izgulēties atvaļinājuma laikā, kaimiņi sāka taisīt remontu 9 un nepārtraukti urbjas -.-

2 Likes

mājās atslēgts ūdens, a man kakāt gribas ;_;
/atvaļinājumu prieki ;DD

7 Likes

Tu ar atvaļinājumā…nē nu vsp

Jau vakar kuldīgā secinājām, ka no mūsu mašīnas man vienīgajam jāiet rīt uz darbu, kā tādam āpsim( granted, up till now I have just been reading stuff)

2 Likes

Desperate times ask for desperate measures (and a bit of creativity) :rofl: Ieliec podā kādu maisiņu, aizver poda brilli un laid maisā. Pēc tam aizsien un izmet atkritumu tvertnē. Vai sāc vicināt kā rungu un met kaimiņu sētā.

7 Likes