Ko Tu šodien darīji?

next time ;DD

2 Likes

soon GIF

4 Likes

Hei nu - tuvojās Olimpiskās spēles. Iemēģināt roku vesera mešanā nekad nenāk par ļaunu :smiley:

2 Likes

Pa lielam šodienu nogulēju, lai gan sanāca iegriezties Tabu tējas namiņā Vērmanes dārzā. Pēc dzērienkartes, tagad tas pieder tam pašam uzņēmumam kā ILLUSEUM, kas ir netālu no Tallinas ielas kvartāla. Tagad tur ir labi. Es pirms kādiem 2 gadiem biju tur iegriezies un galīgi nebija tas, šķietami cita īpašnieka vadībā. Forši, sanāk tur tagad varēs iet.

1 Like

Taisos uz darbu un ieinstalēju Love and Deepspace apdeitu, tagad spēle vēl apdeitojas, izskatās, ka tur vēl viens puisis uzradies :scream:

Jap…tur tagad viss Tiktoks par viņu kaifo

2 Likes

Wow :sweat_smile: nu būs laiks uzspēlēt sižetu, pati ar sapratīšu

Nu un jau mazliet ir dabūts :sweat_smile:

1 Like

Savukàrt es laimēju “maisu” čipšu :grin:

5 Likes

jauns scams?

:tada: Es gaidu foto atskaiti! :D

1 Like

Nee šitais officiāls, pat bez maksas uz Omniva piegādās.
Varat mēģināt savu laimi arī https://vasaraplusos.cipsi.lv/

Visai ironiski par cik savu relatīvo tauku masu biju svaigi nodzinis zem 20%

2 Likes

Čipsu garšas kuras man garšo iedeva neko lol :D

1 Like

looks like gatcha…nebūs XD

1 Like

I second this :sweat_smile: Gribu redzēt, cik daudz viņi ir sadevuši

1 Like

Iedos maisu, kurā iekšā viena 130g paciņa :smiley:

Es atkal sen nebiju tur gājusi un šodien iegāju un aww viņi katrs individuāli vēl dzimšanas dienā apsveica mani ~^°^~

Tas ir tik jauki, mani arī uz dzimenīti sveica, un katrs dziedāja Happy birthday :face_holding_back_tears:

2 Likes

Nopirku aniimeshop figūriņu
Pačekoju ka oficiālajā veikalā par kādiem 6€ dārgāk būs, neskaitot to vai ir piegāde šurp :sweat_smile:

5 Likes

Šuvu biksēs caurumu un iesāku vienu radošo projektu

1 Like

Ahujetj, piereģistrējos freshhoods mājaslapā, lai apskatītos, kad tad beidzot es dabūšu savus paltrakus, a tur:

Man nav vispār NEKĀDI apdeiti nekur atnākuši par piegādes progresu! Šorīt tikai bija divi zvani no nezināma numura, mēģināju atzvanīt, nepacēla. Ja tas ir kurjers, nu tad es jebal šito sistēmu, kāpēc neatnāk ne e-pastā, ne īsziņās vispār nekāda info?
Es pat nezinu, kurš piegādās - Latvijas Pasts, DPD, vai hz kas cits. NULLE info.