Yeap, tas droši vien bija kurjers, nezinu kāpēc daži zvana no kautkādiem personīgiem mobilajiem.
Cik es esmu ievērojis, visi kurjeri man ir zvanījuši tikai no personīgajiem :D
A ņifiga:
Karoč par paltrakiem joprojām ne mazākās nojausmas
Viņiem ir Contact Us forma, kur varēja ievadīt pasūtījuma numuru (un kaut kāda velna pēc vēl vairākas lietas, kuras viņiem jau sistēmā ir…), un tad atnāca uz e-pastu Zendesk ticketi… Jāgaida atbildes.
Redzu, ka tam Fresh Hoods nav neko iepriecinošas atsauksmes in general - un ir klienti, kuriem piegādāja paciņas divus mēnešus pēc tam, kad bija pasūtījuši. Noooope - šādiem pats ar baigi neskatītos virsū, ja reitings ir 3 vai zemāk.
Oooh, smuka Tao! vajadzēt atsākt spēlēt
Īstais laiks, nāk vasaras sapņu zemes atjauninājums
Njaa, es paņemu pauzi parasti pēc x.5 versijas līdz nākamam reģionam, bet gribētos jauno 5 zvaigžņu varoni, itkā ar Neuvillette labi iet kopā
Domā Emīlu?
Emīliju!
Vai tomēri Emīli?
Un karsts ar, ne? Sēdēt mašīnā īpaši tagad
Tas ka esmu darba režīmā ar nepalīdz
Ar tiem visiem Slokas ielas remontiem, ja uz Daugavgrīvas ielas nav korķis, kaut kas nav kārtībā. :D
@H_Hercogs sveicu vārda dienā
Paldies
Es dzivoju Bulgarija un mirstu jo seit ir 36 gradi ara, dazreiz vairak.
@Karote bet kā tur ir ar mitrumu? Varbūt tur ir ciešami 36 grādi ja tur ir sausi apstākļi. Visādi citādi ja tur ir klimats kā Latvijā un tāds karstums tad tā ir .
Mitrums? Nav tads, zale paliek dzeltena, lietus neesmu redzejis menesi.
Gaiss ari tads sauss.
Tu vari, piemēram, telefona laikapstākļu aplikācijā paskatīties cik procentu mitrumu tev tur rāda. To aplikācijā sauks par gaisa mitrumu vai gaisa relatīvo mitrumu.
Rupji rēķinot ap 50% ir vidējs mitrums, zem 40% sākas lēnām sauss gaiss, 70% un uz augšu vienozīmīgi ir mitrs gaiss.