Kas ir jūsu nemīļākais darbs, tasks, pienākumi D'X

man ļoti nepatīk tīrīšanas, apkopšanas, trauku mazgāšanas, litter tīrīšana (gribas to automatisko baigi >~<) un baigi nepatīk dārza darbi, itsevišķi rakt, tīrīt gārsu uhh, ravēt, krāsot māju vai žogu, vai kkadi fakeni dīvaini darbi ko liek darīt kā piem grābt un griezt samežģijušos un ieaugušu vīteņu lauku, purināt un tīrīt paklājus, visādi garlaicīgi ofisa darbi (i hope they all get automated and ai-fied asap :smiling_imp: ), promoting tasks/marketinga job (automatize that shi asap plz), šūt kko sarežģītu, un droši vien izdomāšu vel XD

(vnk vajag inspo jo rīt jābrauc uz dārzu stradāt so :sweat_smile:)

un jums? kur vnk nobrūkat un parādās vnk big mental barrier un ir grūti saņemties??

2 Likes

Man patīk darbi. Teiksim, visas mājas ģenerāltīrīšana ir izaicinājums - ilgi pa visām malām jālodā, kam no sākta gala diži nebija vēlmes. :D Traukus man nepatīk mazgāt mazā izlietnē, kurā nav kur izplesties. Industriālā izlietnē vai vismaz dubultajā dzīvokļa izlietnē ar cimdiem un zonu kur novietot tīros traukus, nav ne vainas.

Pēdējā laika lielais iziacinājums laikam ir atgriešanās mājās pusdzīvam un apziņa, ka nav ko ēst un to būtu jāgatavo vēl kā minimums 30 min, bet ēst gribas un neēst nevar. xD

2 Likes

Man personīgi šausmīgi nepatīk mazgāt veļu ar visām no tā izrietošajām sekām. Tā būtu tā lieta ko es gribētu pilnīgi automatizēt, Ķipa saber visu kas ir iekšā, no glaunā krekla līdz darba džinsām ar 17 ielāpiem un iznāk ārā, tīrs, izgludinats, un bez jebkādas toņu maiņās vai sasmakuma

No lielajiem fiziskajiem darbiem, nepatīk malkas zāģēšana. Visu laiku jābūt high alert režīmā lai ne pazaudēju pirkstus, vai nedabūju ar pagali pa galvu, un parasti ausis skan kā baznīcas zvani, un tad vēl tā apziņa ka rīt atkal būs jazāģē. Es nesaprotu kā vecāki šito var izturēt, mani tā nepabeigtā darba sajūta padara traku. Ja zāģē, tad no A līdz Z un vienalga kā rīt beigts un pagalam

No darbiem kur tiek izmantots prāt ne rokas, jebkas kur ir iesaistīts ekselis.

3 Likes

Izklausās, ka tas jau eksistē un to sauc par apģērba tīrītavu. :D

3 Likes

umm wat a veļasmašīna nav? : / nu man ari nereali besītu mazgat veļu sheeesh DX

bet malka, es nez bet jabut tak kkadiem malkas griezejiem ne? tikai es nez kad vinji būs lēti un pieejami tho

Tur ir jāvelk bikses kāja un javelkas ārā no dzīvokļa… Un pēc tam atkal javelkas pakaļ

Ir ir veļasmašīna. Bet man vajag kādu AI darbinātu veļasmašīn-žāvetāj-gludekļ-locitaju. Un ja visu smuki saliek skapī, vispār ideāli

Nu var jau nopirkt sazāģētu malku, bet tas ir ļoti dārgi salīdzinot. Bet zin kā ja nezāģēs malku tad ziemā sāls nost

2 Likes

Grāmatvedība, atskaites un viss kas saistīts ar birokrātiju un visām pārbaudēm. Nerādiet man to nolādēto ekseli, make it stop. Riebjas tā sajūta ka visu laiku kādam jāatskaitās, vienmēr liekas ka kāds lūr pār plecu un ja tu ko sačakarēsi būs lieli sūdi. :tired_face:

Man ar pie traktora liekamo ripzāģi vienmēr nedaudz rausta, jo tur nav nekādu bremžu un visu laiku invazīvās domas par visiem veidiem kā var paklupt un pārzāģēties uz pusēm. Un vēl onkulis sāk stāstīt par visiem ciema veču ripzāģa negadījumiem, sākot no zaudētiem pirkstiem un beidzot ar pārzāģēto dēlu.

4 Likes

Noteikti ir piegādes pakalpojumi.

Tu pat bez problēmām vari pasūtīt visa dzīvokla tīrīšanu. :D Mājas tīrīšana cenas Rīgā - Cik maksā dzīvokļa uzkopšana

1 Like

omg man šito vajadzētu kad mamma piešujās par tīrīšanu mājās un koridorā bet such spicey cenas :persevere: nē nu itkā fair price for such job bet nu nav pa kabatai ehh :disappointed:

aa uj tikko ieraudziju ka tur ir mazaki pakalpojumi ari, nu vispār nais. kaķu litter tīrīšana pat lol XD aizsūtīšu mammai šito XD

tur vēl nesen bija, ka virs 15kg kurjera pakalpojums bez maksas

Riebjas mazgāt un sūkt grīdas. Jau no mazām dienām neesmu to varējusi ciest. Pat dabūju lielo Karcher putekļu sūcēju un tāpat man tas riebjas. Dažkārt nedaudz patīru dažas istabas ja vajag bet tā esmu grīdas atstājusi otras pusītes ziņā :grin:
Vēl man maigi riebjas mazgāt traukus bet tas tagad ir atrisināts ar trauķenes ieviešanu pēc remonta :heart:
Tāpat ik pa laikam ar rokām kaut ko nomazgājam bet ja ļoti sakrājās, vai ir bijuši ciemiņi, viss uzreiz tiek salādēts lai nav jāmokas nevienam.

3 Likes

no viena incidenta bērnībā, vienīgais, kas riebjas, ir mazgāt traukus. pārējo pat ļoti patīk darīt - kaktus, podus berzt whatever, patīk i process, i rezultāts.
vienīgais par traukiem - ciemos nav nekāda problēma. bieži vien pie kāda, uzkopjot ballīti, labprātīgi nonāku trauku mazgātāja lomā ;D

par malkas zāģēšanu - tagad esmu pieradusi pie zāģa tuvās esamības, bet vispār tik pirms pāris gadiem pārvarēju bailes.
bērnībā krusttēvs taisījās uz bērēm un es nezinu, vai es pati jautāju, bet pretty sure viņš pats piedāvājās pastāstīt:

some final destination shit:

bijušam kolēģim strādājot mežā, ķēde norāvās un rīklei čukšs :upside_down_face:

5 Likes

Gatavot ēst. Ciest nevaru. Galvenokārt tāpēc, ka tas aizņem, manuprāt, pārāk daudz laika un pūļu for little reward (jā, man arī nesanāk pārāk labi) :smiley: Bet ir jāēd, so jāgatavo. Nevar visu laiku pusfabrikātus (lasīt, pelmeņus) ēst vai pasūtīt ēdienus. :smiley: Un tad vēl katru dienu jādomā, ko ēdīsi šodien. Nu cik var… ehhh… vienvārdsakot, vissslikti!

3 Likes

Dīvaini man gan baigi patik gatavot est, man tas ir kā asmr terapija un diy craft with reward or surprise :innocent:

Manai mammai ari nepatik gatavot est un im like wut?

man laikam tāds baigi nemīļš darbs ir pļaut zāli - reāli bail no zāles pļāvēja, nu vēl grīdas mazgāt, bet to tgd dara Brendija, so all good.

no tādiem netradicionālākiem darbiem man patīk grābt lapas, krāmēt malku šķūnītī un krāsot sienas

2 Likes

Zinu vietu kur novērtētu tavu darbu :D

3 Likes

Don’t get offended - chihuahua energy :smiley:

3 Likes

nu diži lielāka jau neesmu par čivauvu :rofl:

Anything that requires any effort from me.
Esmu tāds riktīgs sliņķis pa dzīvi :sweat_smile:
Un nedod dievs, ja vēl jāpamet mājas, lai kaut ko izdarītu :skull:
Ar traukiem man ir super viegli, jo izmazgāju uzreiz, vai arī tuvākajā laikā :grin:

3 Likes

ciest nevaru mārketingu, promo job D’X like es gribu taisīt tikai contentu un focus on making it decent, bet uhhh promo shit is such pain in ass sheeeeesh >~<
T______________T