Uztaisīju, tēlu. Nezinu kā. Pilnīgi no prāta izvilkts varonis. Bet kā man viņu nosaukt.?
Iesakiet savus variantus.
Uztaisīju, tēlu. Nezinu kā. Pilnīgi no prāta izvilkts varonis. Bet kā man viņu nosaukt.?
Iesakiet savus variantus.
Eeeee… Mafii 2?
Smieklīga paliec?
Hmm… Baltā Atraitne?
cik…traki
Nu bet comon man nav ne jausmas jo tur ir pa druskai viss
Try harder
Tu laikam mani nositīsi ja es pateikšu Mafii 3?
Hmmm… Baltā pīķa dāma?
meh yolo The white goodess
Matahari
Vajadzētu vārdu un simboliku
Mata hari bija skatuves vards Vacu spiedzei, pirma pasaules kara laika. Vina bija elites dejotaja, kurtizane. Nez tas bija pirmais kas ienaca prata…
Kā būtu ar Mafaharii? ;D
Perfekti!
Nākamais jautājums kas viņa ir?
Nu man vina atgadinaja dejotaju kas platajas piedurknes ko asu noslepusi bet tavs tels, lauj fantazijai lidot XD
hmm man prata uzreiz iesavas ta ka assassin ledija …kas balles savaldzina virieus un aizejot pie viniem majas …izklaidejoties ar viniem …iemaisa viniem dzerienos indes -noindejot vai ka itadak novacot varetu seit iemikset @Nirutu ideju par ierociem pasleptiem platajas piedurknes bet slepkaviba ir tik labi izdarita ka pedas nevar atrast vainigo ar nevar uziet … The Pure assassin lady -Mafaharii
Perfect! šajā ideja mans ierocis ir tas vēdeklis iedvesmojoties no ‘‘Laughing under the clouds’’ Tenka-sama Paliksim pie šīs idejas. Dodam artistam uzzīmet,un gatavs :3
nice Good job guys