Kā atrast otro pusīti?

Vairumam ar to nav problēma. Bet tajā pašā laikā iedomājies attīstīt emocionālo saiti ar bērnu/ tikt iesaistīts atbalstīšanā. Un attiecīgi attiecībām pajūkot sūdīgi ir visiem. Atkārto šo procesu pāris reizes, un man liekās, ka būs jādodas uz Tibetu garīgajā ceļojumā pēc kā tāda.

1 Like

Ir @Kristianux variants, bet biežāk mūsu vecuma grupā ir domu gājies - kādēļ riskēt būt par patēvu, ja ir pilns ar iespējām nebūt par patēvu. :sweat_smile:

Tevi nevilina iespēja uzaudzināt kāda spidiļķa atvasases par spīti to tēvam

Tas laikam ir koks ar 2 galiem - vienā pusē būs spīts pret bioloģisko tēvu, otrā pusē būs riebums, ka puse no bērna sastāv no svešķermeņa .

Pilnīgi nepiekrītu. Like ja tas nebūtu tāds facking čakars es būtu ar mieru adoptēt un tādā gadījumā no manis ģenētiski nekas pat nebūtu

2 Likes

Dramatiski gan. Tas ir tikai bērns. :melting_face:

3 Likes

Reality is scary :grimacing:

It kā cilvēki varētu saost svešos gēnus un nokodīs svešu. :sweat_smile:

Pilnībā nepiekrītu otrajai daļai, izklausās pēc getto uzvedības, bet jāsaka, tas tikai personīgais viedoklis.

Šķietami lielāka problēma būtu saiknes izveidošana, jo būsim fakta priekšā: satiekoties ar māmiņām, tev ir jābūvē divas attiecības kā minimums.

4 Likes

Iedomajies divas attiecibas. Impossible. Literally knapi vienu izspied.

Or cure your traumas before you’re too old

Bērni ir kopumā svešķermeņi

nu ja tu veidojot attiecības, jau domā par to beigām, tad yeah better dont even enter it

Nu paga, vienmēr jāgatavojas sliktākajam bet jācer uz labāko

1 Like

Šajā scenārijā sanāk, ka drošākais būtu turēties pēc iespējas tālāk no tā sīča, lai pēc tam sirsniņa nesāp. :sweat_smile: Ja tu uzreiz gatavojies sliktākajam.

attiecībās gatavoties, ka tās var beigties? nu beeeidz, tas ir parakstīt nāves spriedumu, pirms kaut kas sācies. meaning tu jau manifesting the idea, ka tās beigsies

Mazliet gatavoties jau var, tā pa lielam visi dara. Teiksim, parasti tu neievācies kopā, nepērc māju, neadoptē dzīvniekus no pirmās attiecību dienas. :D Tiesa, mēs to parasti nepasniedzam kā gatavošanos sliktākajam.

1 Like

Es to uztveru tā ka, ta attiecības kaut kad izjujs, līdz ar to maksimāli jāizbauda katra kopā pavadītā minūte, nevis kalt lielus plānus nākotnei

1 Like

Domāju, ja tu kaut ko dādu dzirdētu no potenciālās otrās pusītes mutes, viņa tev šķistu ļoti nenopietni noskaņota. Šo var labāk noformulēt.

Manuprāt es viņai jau uztaisīju short circuit wpp sarakstē jo paprasīju vai viņai patīk galda spēles XD.

1 Like