Kā atrast otro pusīti?

Ērti un lēti var ielekt vilcienā uz Vecāķiem vai Jūrmalu. Man personīgi labāk patīk Vecāķi.

Varbūt vienkārši nav bijis ko labu darīt ārpus Rīgas un mājas. :D Ar šo te gan varētu mierīgi padzīvot un paskatīties kā būs.

Well… nekad nav tā kā no malas liekas. :D No pozitīvās puses, tu vari atklāt vēlāk kaut ko tādu par ko nemaz nevarēji iedomāties, bet tev patīk.

lol

2 Likes

Nekad nesapratu ārdurvju cilvēkus. Ārā taču ir vējš, mitrums, kukaiņi. Cilvēki ir uzbūvējuši sev dabisku vietu kur atrasties - iekštelpas.

2 Likes

Nuu par laimi man patīk kukaiņi xd

Un pat tad kad es esmu iekšā man ir tik saudz istabas augu ka es jūtos ka esmu ārā

1 Like

Karoč iemaci viņai dabas “skaistumu” xd

1 Like

Mājās arī dzīvo mani dēmonii. Ja tu mani pārāk ilgi atstāsi ar tiem vienu, es aiziešu sviestā. :D

1 Like

Weird, I don’t have that problem. Does that mean I don’t have demons? Or am I friends with them?

Vai nu tu esi pieradis pie tā kā tie tev čukst ausī, vai arī tev sanāk gana socializēties sēžot mājās. Pat kad es sēžot mājās gana klačoju un čatoju ar kādu, mani iegāž fiziskās aktivitātes trūkums un ilgtermiņā jaunu pieredžu trūkums.

Fiziskā aktivitāte mājās = presītes, pietupieni, atspiešanās, pievilkšanās, staipīšanās/mobility exercises…

Hz par to socializēšanos, ir bijis, ka vairākas dienas vai pat nedēļu/as ne ar vienu nerunāju, it kā pofig.

Cilvēks pierod pie visa arī kad čukst

Omfg, es šito izlasīju kā " čurkst"

1 Like

Iepukšķini.

Ja nu kādam šeit vajag to dzirdēt, tad ja jums katru reizi pasaka “nē” un vienu reizi pat pateica ka grib iesist, tad jāparstāj mēģināt :rofl:

3 Likes

image

1 Like

10 posts were split to a new topic: Vai cilvēki iemīlas no pirmā acu skatiena?

4 Likes

Is there a hidden pun?

Probably not

image

pepeexhausted

Un kur vaina būt patēvam?

1 Like