Menestrels
(Daniels)
September 17, 2023, 3:35pm
618
Ērti un lēti var ielekt vilcienā uz Vecāķiem vai Jūrmalu. Man personīgi labāk patīk Vecāķi.
Varbūt vienkārši nav bijis ko labu darīt ārpus Rīgas un mājas. :D Ar šo te gan varētu mierīgi padzīvot un paskatīties kā būs.
Well… nekad nav tā kā no malas liekas. :D No pozitīvās puses, tu vari atklāt vēlāk kaut ko tādu par ko nemaz nevarēji iedomāties, bet tev patīk.
lol
2 Likes
Onii_chan
(Mārtiņš)
September 18, 2023, 5:39am
619
HentaiHercogs:
nav ārdurvju cilvēks
Nekad nesapratu ārdurvju cilvēkus. Ārā taču ir vējš, mitrums, kukaiņi. Cilvēki ir uzbūvējuši sev dabisku vietu kur atrasties - iekštelpas.
2 Likes
Nuu par laimi man patīk kukaiņi xd
Un pat tad kad es esmu iekšā man ir tik saudz istabas augu ka es jūtos ka esmu ārā
1 Like
Piebringer
(piebringer)
September 18, 2023, 6:00am
621
Karoč iemaci viņai dabas “skaistumu” xd
1 Like
Menestrels
(Daniels)
September 18, 2023, 8:03am
622
Mājās arī dzīvo mani dēmonii. Ja tu mani pārāk ilgi atstāsi ar tiem vienu, es aiziešu sviestā. :D
1 Like
Weird, I don’t have that problem. Does that mean I don’t have demons? Or am I friends with them?
Menestrels
(Daniels)
September 18, 2023, 9:43am
624
Vai nu tu esi pieradis pie tā kā tie tev čukst ausī, vai arī tev sanāk gana socializēties sēžot mājās. Pat kad es sēžot mājās gana klačoju un čatoju ar kādu, mani iegāž fiziskās aktivitātes trūkums un ilgtermiņā jaunu pieredžu trūkums.
Fiziskā aktivitāte mājās = presītes, pietupieni, atspiešanās, pievilkšanās, staipīšanās/mobility exercises…
Hz par to socializēšanos, ir bijis, ka vairākas dienas vai pat nedēļu/as ne ar vienu nerunāju, it kā pofig.
Piebringer
(piebringer)
September 18, 2023, 10:39am
626
Cilvēks pierod pie visa arī kad čukst
Omfg, es šito izlasīju kā " čurkst"
1 Like
N0_0rie
(Nuri Fišere)
September 20, 2023, 5:03pm
629
Ja nu kādam šeit vajag to dzirdēt, tad ja jums katru reizi pasaka “nē” un vienu reizi pat pateica ka grib iesist, tad jāparstāj mēģināt
Menestrels
(Daniels)
Split this topic
September 23, 2023, 5:52pm
632
Un kur vaina būt patēvam?
1 Like