kā jums liekas, vai cilvēki iemīlas no pirmā acu skatiena vai iemīlas laika gaitā?
Man pirmais nekad nav bijis, jo pērsonība ir svarīgāka, bet gan jau ir cilvēki, kuriem ir citādi
es laikam esmu tas otrais variants - kad ieraugu cilvēku, tad saprotu - ir vai nav commection un tad ja ir - iepazīstu vairāk un tad we see where it goes. bet ja nav tā first insta attraction, tad nu neeeevaru no zila gaisa mainīt domas, lai arī cik foršs ir cilvēks, we will stay friends
Man parasti nepatīk tie, kurus nepazīstu, bet pēc ilgas mijiedarbības pat īpašibas, kas sākumā šķita sliktas, var sākt apmierināt
Daaaaaaaamn, means tev neviens nepatika, kad mūs visus pirmo reizi satiki? Ouf, right in mah heart
I mean kā potenciālais partneris
Es laikam sevi gan kategorizētu kā pirmo tipu, kaut gan neesmu romantiķis, galvā kaut kas ļoti skaidri noklikšķ.
nu tad līdzīgi kā man - no pirmā uzreiz saproti - ir vai nav
bet tad sanāk ka tevī veidojas jūtas pret otru, ja ilgāk un vairāk viņu iepazīsti, ja?
Nu, jo labāk pazīstu, jo labāk saprotu, vai mūsu īpašības labi strādā kopā, bet protams arī jo vairāk viens otram atvēras, jo stiprāka emocionālā saite veidojas
Nekad precīzi nezināsi, ko kāds domā ar vārdu “mīlestībā”. Pa manam pirmajā brīdī tu vari dabūt simpātiju, kas pēc tam pārraug mīlestībā, bet ne visiem ir tāds viedoklis. Es gan droši esmu redzējis to kā cilvēki, kas iemīlas no pirmā skatu uzmetiena, šķiras tieši tā pat kā visi pārējie. :D Pat, ja tas notiek, neizskatās, ka viņiem veiktos labāk nekā visiem pārējiem.
sagrāvi man te visus sapņus
Par skādi lielā jūtas neatceļ vajadzību veidot attiecības. :D
Man vispār lielās jūtas pirmajā brīdī mēdz būt tikai no lielās toksikas. No vienas puses jautri pabūt amerikāņu kalniņos, no otras tur nekas labs ilgtermiņā nebūs.
Iemīlējos no pirmā acu skatiena 2 reizes…no thanks :D
Rozā brilles ir jauka lieta, bet deam…cik ļoti sāp pēc tam…
Tagad tikai uz aprēķinu un abpusēju godu un godīgumu…īsta mīlestība vairs nav manā ābecē…Laikam esmu pārāk nihiliska palikusi .
Tā arī ir īsta mīlestība, vnk bez nevajadzīgam ciešanām
Manuprāt es esmu pārāk oblivious lai es iemīlētos no pirmā acu skatiena XD
Like štrunts ar romantiku mēs ar @celss sām runāt tik otrajā kursā un tik tāpēc ka šim diskordā bij anime bilde. And like…he is the only friend I made in uni. Patiesību sakot ar anime profile bildi sizsākās arī komunikācija ar meiteni ar kuru currently satiekos
You’re a simple man, you see anime pic - you like
Es to pirmā brīža hormonu kokteili asinīs nesauktu par “īsto mīlestību”. Ja tā ir īstā mīlestība, tā ātri vien kļūst neatkārtojama pēc 1, 3, 6, 12 mēnešiem. Tie cilvēki kas dzenas pēc pirmā brīža entuziasma, parasti vispār izvairās no jebkā ilgtermiņa, jo tas vairs nav tas.
Vieglākais veids kā uzsākt sarunu " oh wow nezināju ka ka tev arī patīk"
Mani šajā gadījumā paglābj tas ka es ir gribu vispirms kļūt par draugiem nevis uzteiz ķerties pie kaisles.