Vai cilvēki iemīlas no pirmā acu skatiena?

Tas ir ļoti normāli, cilvēciski. Auzas ir tad, kad tu ar kādu mēģini sadraudzēties tikai ar mērķi nonākt pie romantiskām attiecībām, kas tā var īsti nemaz nestrādāt.

Tad kāpēc tu tā dariji?

Nekad tā neesmu darījis. Bija, protams, augstākajā mērā neskaidrie tīņa gadi, par to ko es tad darīju eksperti vēl strīdas. :joy:

2 Likes

Nu jā, tikai kad vairs nav potenciālu attiecību, draudzība arī kkur pazūd

Pat nesāc. Es bez jokiem biju pilnīgs white knight kurš bez ironijas izmantoja tekstus " nekas ko tu darītu nespēs mani sāpināt" un " tava vēlme ir mana pavēle"

Nekad vairs

Ne vienmēr. Tik tiko ar tīņu laika bijušo par siļķi sarakstijāmies xd

Tu biji mazliet confused, tas arī viss. :joy:

Es biju ļoti konfūzēts. :rofl:

Šo man patīk lietot prikola pēc. :D

1 Like

Kam negadās ;D

Es arī, kad klases meitenes sāka cepties par attiecībā, vēl projām tikai gribēju skraidīt apkārt un spēlēt video spēles. Man viena meitene noflešoja pantsu shotu, tā pat nenostrādāja. xD

Man of culture.

4 Likes

Es runāju par konkrēto gadījumu, no manas puses arī nepazūd

Atkarīgs, kas tiek domāts ar ‘iemīlas’ - ja ‘eros’, that tas notiek uzreiz un pirmais skatiens, jeb pirmais ‘smaržiens’ :rofl: ir tas, kas nosaka vai ir vai nav. Ja ‘agape’ vai ‘philia’ tad tas prasa laiku, bet ideāli jau ir ja ir komplekts, tāpēc pirmais ‘skatiens’ ir svarīgs un degunu nevajag norakstīt, kas nenozīmē, ka jālec gultā uzreiz, kad deguns pasaka - OOO JAAA!

2 Likes

Bro, this is so tru. Vīriešu smaka ir otrā, ja ne pat pirmā lieta, ko es pamanu.
Ja čaļa ķermeņa smarža ir laba, tad omg yes. Ja čalis ir izvēlējies labas smaržas, tad akd, ūdenskritums :drooling_face::drooling_face::drooling_face:

1 Like

Yap! :smiling_face_with_three_hearts:
Smaržas nepalīdz noslēpt sliktu smaku, bet ja ir laba kombinācija, tad izcili! <3

Atklāti sakot pa to nekad neesmu domājis, izņemot to ka ķiplokus nevaj ēst pirms randiņiem lai arī kā man gribas xd. Es parasti ožu pēc tām zie pēm kas bij pirmās pa rokai.

I guess ja tev hroniskas irsmas un vienmēr kādā no nāsīm ir blokāde aromāti tik lielu nozīmi nespēlē vai arī vajag dikti intensīvās smaržas itkā krustnagliņas nāsīs būtu iebāztas

1 Like

Tbf, man patīk doma par smaržošanu pēc krustnagliņām. Neatkarīgi no tā labāk pieturos pie neitrāla aromāta.

1 Like

Tas vairāk bij kā piemērs cik intensīvai jābūt smaržai lai es viņu saostu ar savu aizbloķēto degunu XD

Like smaržas uz mani nestrādā. Es paostu vai neož kā bomzis sabiedriskajā un ar to visa ožas loma beidzas

1 Like

Iesaku visiem vīriešu dzimuma pārstāvjiem atrast savas smaržas. Ja ir problēmas ar deguniem, tad moš pasaukt daiļā dzimuma pārstāvi izpalīdzēt. Jo smaržas tiešām ir labākais čiksīšu magnēts un draiveris uz kaut ko more spicy :grimacing::relieved:

Man jau liekas ka galvenais ir nebūt krānam. Tas vai od pēc kadiķogām vai karatvīna varbūt dod kkādus bonusus. Un atklāti sakot…spicy lietas lai paliek tad kad visas stereotipiskās rom com lietas ir izdarītas bez kripatiņss ironijas.

Galu galā…sencis kaut kā aprecējas 2 reizes un es nekad neesmu redzējis ka viņš izmanto odekolonus vai pat dezīšus