Latiņa nav augsta. Esmu dzirdējis “tu smaržo tik labi” pēc ziepēm un dezodoranta.
I mean…tie Axe un Old Spice jau smaržo pēc smaržām
Bez tiem jau gandrīz nevar, savādāk esi kā staigājoša sporta zāle.
Vēl viena lieta pārlieka sasmaržošanās. Ir daiļā dzimuma pārstaves, kas pat pārlieku aizraujas, nostājas tev blakus un gandrīz jāģībst.
Kad sāks asarot acis, būs jāsaka, ka abžilbi no viņas skaistuma.
Akd jaa…tie indieši, kas visu pudelīti ir sev uzlējuši…so anoying
Ko tad tev indiešu nācija ir nodarījusi?
Bro, kad es bankā eju garām pakistānietim/indietim, ir tāda sajūta ka viņš ir salējis smaržu pudelītes vannā, izmazgājies tajā, noslaucies dvielī, kur ir bijušas tās smaržas, izmazgājis drēbes tajās smaržās un vēl izdzēris pudelīti ar tām smaržām .
Es pamanīju tikai kā mani atbaida zilā nāves smarža, ko nereti lieto vīrieši un tā ir pat viņu šampūnos. Gan jau ka ja kāds lietotu sieviešu produktus, tas būtu pluss
Vācijā viņi tā nedara
man tieši patīk, kā ķiploki smaržo
Izklausās pēc tava biroja problēmas nevis visas nācijas. xD Man birojā viss normāli, ne vietējie, ne ārzemnieki neož pēc smaržu rūpnīcas.
Savādāk nepārliecināsies, ka viņš nav vampīrs.
Zilā nāve?
Es nezinu, kā to smaržu nosaukt, smirdīga piparmētra vb
Mentols?
Es nezinu bet tā ir populāra, īpaši vēcakai paaudzei
man liekas eikalipts, ne?
to izmanto arī medicīnā, bija arī tāda smēre “zvaigznīte”
Mm… Zvaigznīte. Man kā sīcim tieši patika cik stipri tā oda. :D
Tavs skaistums liek manām acīm svīst
Tas jau droši vien, lai pēc ceptiem fritakiem un kebabiem nesmirdētu.
Needomāju, ka esmu tas, kas ieķeras no pirmā acu uzmetiena, un dotu priekšroku iepazīt cilvēku sākumā. Atrast kopīgās intereses un tamlīdzīgi. Bet it dažkārt tā, ka kaut kās iedarbojas jau pašā sākumā, bet tomēr vēlos būt objektīvs un kaut kā tuvāk iepazīt. Bet vienmēr satraukums ir tas, kas bloķē to tuvāk iepazīšanos procesu, jo rodas bailes no noraidījuma. ^^;