Hobiji - ar ko Tu pašlaik aizraujies? (Vai pat mēdzi aizrauties?)

Galā vnk sanāca vairāk diesel punk kā steampunk, blackwash bija pa ņipru, un tīrā sudraba krāsa bij beigusies, bij tik gunmetal palicis

2 Likes

Atsaucoties uz iepriekš minēto kok-amatniecības fāzi, rekur manis gatavotas tualetes un vannas istabas identifikācijas zīmes, arī aptuveni no tā laika. Melnalksnis ja nemaldos

9 Likes

Aw hell yeah.

1 Like

šitie tik forši! :clap::clap::clap:

1 Like

Savam nīderlandiešu draugam, kurš ar draudzeni bija atbraucis, uzdāvināju šādu krūzīti. Abi esam “awebo” skaņu izdvesošā putna fani

9 Likes

omg so cuute :heart_eyes:

1 Like

persikus pabeidzu, tagad iesāku lielāku:

8 Likes

A post was merged into an existing topic: Random art thread

Pēc ilgām iekšējām pārdomām nolēmu padalīties ar senu, ap 2019 gadu tapušu projektu, kam diemžēl bija lemts palikt kā vien pusei no kā lielāka. Sākotnējā ideja bija ļoti ambicioza - action diorāma ar kosmosa kovboj-baikeri un viņa spēkratu. Pēc iepriekšējiem “mega projektiem” - 1:1 mēroga koka Mjolniera un kiberpunk katanas - mans radošais ego bija debesīs. Pirmā daļa, tas ko redzat bildēs bija relatīva pastaiga pa parku, kā visa pamatā ir kabatas lukturis(i nepateiksi) kas no visām pusēm, skatoties ar tagadējo aci, samērā raupji bet efektīvi apdarināts ar retro futurisma elementiem.

Kad ķēros pie paša braucēja viss aizgāja pilnīgā pakaļā. Lai arī ko es mēģinātu - rezultāts neizbēgami sanāca komiski tizls. Lai arī kā es mēģināju sev iestatīt ka “tas tak citplanētietis, pofig pa anatomiju” nespēju ignorēt ka visi mēģinājumi bija skalā starp “slendermena furiju brālēnu” un " pusmūža yodu kam kāds pa ģīmi iedevis ar čuguna pannu. Turklāt paradoksāli katrs piegājiens rezultēja vēl lielākā kuntskameras iemītniekā. Šī neveiksmju rinda padarīja mani nepacietīgu, kas savukārt noveda pie lielāka traumatiskuma radošajā procesā, kas tikai noveda pie tā kā gribēju šito visu ideju sūtīt ellē ratā. Un tā pēc kāda mēneša kas tika pavadīts bez rezultātiem, es projektu nobazu labi dziļi un par to aizmirsu. Tā nu mocītis krāja putekļus, šķietami lemts nekad nekļūt par ko vairāk kā vienu pusi

Katana salūza uz pusēm, Mjolniers aizņēma daudz vietas un tika likvidēts malkai. Daudzi pandēmijas laikā projekti radās un izbeidzās, bet šis… Šis par spīti savai vēsturei izdzīvoja, un pat laika gaitā atrada savu vietu zem saules
Bet joprojām, kā daļa no kā lielāka. Bet ne ilgi. Esmu nolēmis beidzot, bet 5 gadiem šo situāciju labot. Kā? Vēl nezinu. Bet es to izdarīšu.. Pirmie soļi neizbēgami ir paša moča apdeitošana esošajiem standartiem, kas par laimi nebūs tik sarežģīts process

Atvainojos pa penteri

8 Likes

Kur bilde?? :weary_face:

Pat ja bilde būtu, zini cik telefoni man ir bijusi šajā laikā?

1 Like

Paķer konstantīnu no mākslinieku veikala un būvē tam virsū.

2 Likes
4 Likes

izdomāju sev jaunu hobiju, taisīšu pērlīšu rotiņas, te inspo:

6 Likes

Fancy!

Uztaisi vēl to taizemiešu cilpu (ka vari regulēt platumu, savelkot kopā diedziņus). Un tad jau būs baigi labi.

1 Like

nezināju ka to sauc par taizemiešu ciplu, bet yes, gonna do dat :clap: