Masīvs sveiciens!
Protams, ka ir! Tikai galvenokārt uzturas citos pasaules nostūros.
Aptuveni no tā laika perioda arī es skatos. Cik nu sanāk saprašana ap 2005.-7. g. bija tas lielais bums.
Yep! Ir mazāki un lielāki saieti, kurus paziņo atsevišķi. Augstāk daži kolēģi jau pieminēja. Vari sekot droši Informācijas kategorijai, kur arī tiek publicēta visa aktuālā info par saietiem.
Ja skatīties no agrīnajiem gadiem, tad noteikti Hellsing - faktiski pirmā ko redzēju un tāpēc pa savam noteica turpmāko anime izvēli, vismaz sākotnēji. Tomēr visvairāk savu troni notur Xamd: lost memories. “B” Kategorijas troni notur GYO - anime kura pa savam man lika atgriesties pie anime skatīšanās. Reti sanāk, taču pēdējā laikā esmu atsācis daažus garadarbus skatīt.
Laikam šī iezīme vairāk vai mazāk raksturīga visiem “anime” cienītājiem un “geek” kultūras pārstāvjiem. Pa lielam, cik atceros, tad anglicismi vai angilsie pastarpinājumi ir rakstūrīga mūsu paaudzei. Vismaz kaut ko tādu valodnieki un gudras galvas stāstot.
Vai noteikti ievērtēt tādas tēmas kā: Anime ko es šobrīd skatos - #1050 by UselessSakura
Labākie nobeiguma klipi (Anime Ending) - #161 by UselessSakura
Uzmini anime - #5693 by Rain
Cik daudz laika velti Anime? - #8 by Especti
Savā ziņā populārākās. Protams vari ari mesties foruma dzīlēs un atrast sev tīkamu tēmu, ja neatrodi - vari droši izveidot!