Anime ko es šobrīd skatos




1 Like

https://myanimelist.net/anime/39587/Re_Zero_kara_Hajimeru_Isekai_Seikatsu_2nd_Season

2 Likes

Tikko noskatījos Your Lie In April.
Oh boy…
Imma need some time :cry:

2 Likes

ir vel kadas ~3(ko esmu redzejis) anime lidzigas un ar looti lidzigu pecgarsu

1 Like

your lie in april doesnt have any of this

Labs darbs noskatijos viena raviena(pienemu ka ja skatities izlaizot dienas utt, nebus tads efekts ka binge watch) @BoomTV_21 rekur tev ieteikums, prasiji nesen.

Jā, Jā! Šo es jau gribēju noskatīties bet sakarā ar to ,kad iznāk anime ,ko es gaidiju vai vienkārši jauni anime kurus gribu paskatīties es nevarēju.

Tikko pabeidzu šo.

2 Likes

Šis man patika.
Īpaši 7. sērijas beigas. Mazliet apjuku

Man patikās, ka šeit nebija stereotipisks stāsts ar (insert your face here) personāžu galvenajā lomā ar meiteņu harēmu, kurš iet glābt visumu no kaut kāda lielā ļaunuma, tā kā tas ir daudzās animēs.

1 Like

Neskaitot ongoingus skatos

1 Like

Cik var saprast pēc redzētā, ir otra galējība, kur MC ir tik viendimensionāls, ka bez pārējiem čariem sērijas būtu neskatāmas.

Arī taisnība.

Nu es beidzot saņēmos un noskatijos šo.


Šis bija kautkas lielisks. @UselessSakura Thanks.

nu tehniski darbs nav lielisks, pārāk daudz stulbumu notiek bezsakarīgu, bet nu characters are appealing, and it’s really enjoyable to watch, + some parts were really sad

True

Noskatījos Ookamikakushi, pirmā sērija tā uzreiz neinteresēja, bet ar katru nākošo palika interesantāk, vienīgi divi main characteri(Isuzu, Hiroshi) likās nedaudz tādi nevisai, bet kopumā seriāls patika. Izņemot 12 sērija nepatika, nezinu kāpēc tā sērija nav kā OVA noformēta, nu viss story sākas un beidzas no 1-11 sērijai, bet 12 ir kaut kas pavisam atsevišķs, tāda kā komēdija pat īsti nelīmējas ar seriālu kopā. Nu to sēriju varēja(Vajadzēja) kā kaut kādu OVA sēriju palaist, nevis kā 12 sēriju, bet nu var jau pievērt acis uz to 12 sēriju…

Vispār interesanti sakrīt.
Tagad iznāca tā anime “Nihon Chinbotsu 2020”, par dabas katastrofām Japānā, bet darbā pa radio jau kuro reizi dzirdu ka nedaudz piemin par Japānā tagad notiekošajiem plūdiem, masīvajām lietusgāzēm, nogruvumiem, utt.
Coincidence? I Think Not!
AnimūMens un Aki arī iekš IG story minēja ka neomulīgi bija skatīt to animi. Tik neminēja vai nu tāpēc ka tur attēlota Japāna vai ka neomulīgi manīt animē notiekošo un tai pašā laikā redz kas darās Japānā. Bet gan jau pašreizējo notikumu dēļ.

2 Likes

Viens no tiem šoviem, kuru atceros miglaini, bet zinu, ka esmu redzējis.

Noskatijos sejas animacijas del…

3 Likes