Galda Lomu Spēles Latvija - TTRPG

Dārgie forumieši,

Vai esat dzirdējuši par tādu Galda Lomu Spēles Latvija (TTRPG lv)?
Logo_Loop

Šis ir cepies kādu laiciņu, bet, kopš manas pirmās DnD “introductory” sesijas, es sapratu - mūsu komūnām ir jādraudzējas, jo draugos un savienībās ir spēks! Tās mēs varam sasniegt jaunas virsotnes, jaunas un nebijušas iespējas. Un, varbūt mēs varam uzrīkot vairākas kampaņas ar dažādām galda spēlēm.

Miniatūru krāsošana jau mums te ir! Galda spēļu pasākumi mums jau arī te ir! Angļu valodu izmantojam diendienā! Izdoma? Tā mums arī noteikti ir! Visas vajadzīgās vērtības sakrīt.

Tādēļ, kā “honorary rookie” biedram, man ir tas gods prezentēt mūsu pašu Galda Lomu Spēles Latvija (TTRPG)! Aplausus studijā, lūdzu!

Excited Season 6 GIF by The Office

Citāts no TTRPG lv pārstāvjiem (kuri arī ieradīsies šeit, lai atbildētu uz mūsu jautājumiem):

Te no vietējās Galda Lomu Spēļu komūnas! Ja ir kādreiz bijusi vēlme pamēģināt galda lomu spēles kā Dungeons & Dragons vai citas, droši varat pievienoties mums Discord serverī: ttrpg.lv
Tikko atvērās pieteikšanās uz atvērto ttrpg dienu 25. maijā Megagame (Lāčplēša 29, Rīga).

Plakāts no pasākuma:

3 Likes

Es viņu discord esmu, ik pa laikam eju uz dnd spēlēt, bet pēdējā laikā nav laika

Biju vienreiz uz Dungeons & Dragons oneshot saspēli, viss bumbās. Galda lomu spēles Latvija rīko iespaidīgu daudzumu ar saspēlēm, šaubos, ka pie mums ir vel kāds lielāks organizators. Man patīk cik ļoti pieejama ir šīs izmēģinājuma spēles - manā draugu lokā šis ar ir bijis visai populārs pasākums, daudzi ir piedalījušies.

Viņu galā gan neesmu spēlējis nevienu garāku kampaņu un pat tā lāgā nezinu kādas spēļu sistēmas tur šobrīd ir modē.

Tādi pāris iesildošie jautājumi TTRPG biedriem (droši arī jebkurš no malas) no mums:

• Pastāstiet īsi, kā Jūs sākāt spēlēt ttrpg un kas jums tajās piesaistīja?
  • Kāds ir jūsu visplašāk izmantotākais tēls kampaņās?
  • Vai ir kādi noteikti oneshot, kas ir vismīļākie?
  • Jūsu mīļākais ēdiens?

Forši! Vai ir sanācis spēlēt bieži?

Kāda bija Tava kampaņa, ko gāji un izvēlētais tēls?

Nu bija diezgan daudz kampaņu uz kurām gāju, pēdējā laikā gan vairs neeju, man tur bija jautri, par mani jau memus taisīja, Megumin fireballs :D

1 Like

Man i jautājums! Vai viss notiek tikai Rīgā, vai ir kādas šūniņas kas savācas arī citās pilsētās?

Nu pa lielam Rīgā, jo pasākumi tiek organizēti vienā vietā, bet varbūt tur ir kādi, kuriem kampaņa var būt online :sweat_smile:

1 Like

Tur visa kampaņa bija ieet pilsētā un sasist lielu mošķi. Es izmēģināju mūku, pirmajā līmenī tas nebija diži aizraujošs. xD

Tās 4 stundu Open TTRPG Day saspēles notiek Rīgā, bet tas gan nenozīmē ka kaut ko nevar savākt arī citās pilsētās. Es stipri šaubos, ka tur visa tauta ir no Rīgas.

Droši var serveī uzjautāt par savu pilsētu serverī iekš #looking-for -group.

Ir arī retais kas braukā no citām pilsētām uz open ttrpg day, bet jā pārsvarā no rīgas.

1 Like