Pabeidzu. Man baigi patika, varbūt daži emocionālievmomenti neaizķēra tik ļoti, jo tajā visā anarhijā baigi grūti ir pieķerties tēliem.
Kopumā arcane ir pierādījums tam…kas lol veidotājiem padodas viss cits izņemot pašas spēles balansēšana XD
arī man ļaujot haipam nosēsties, šķiet ka otrā sezona gribēja bikucīt pa daudz. Tehniski, varēja mierīgi iztikt bez Ambesas un visas tās melnās rozes padarīšanas…
Noskatījos otro sezonu, it kā beigas der bet tāja sajūta ka nav līdz galam tomēr pabeigtas, idk :D
nē man labāk patika ,ka viņi pateica,ka Arcane ir feils jo nepiesaistīja nevienu ilgspējīgu spēlētāju spēlei un paši spekulējot,ka būtu labāk ielikuši visu to naudu spēles uzlabošanai xD
lai gan nezinu vai spēles uzlabošana būtu ko mainījusi jo galu galā visi pārsvarā izvairās no spēles dēļ pašas viņu komūnas ne jau ka spēle būtu slikta . Bet jā esmu dzirdējusi ka ir lietas ko vajadzētu uzlabot bet es tā overall domāju :D :D :D
Grūti noticēt, ka tas pilnīgi neko nemainīja. No otras puses, League of Legends ir tik liela spēle, ka par to tā pat visa potenciālā spēlētāju bāze jau ir dzirdējusi bez seriāla skatīšanās.
Ķipa jauni spēlētāji esot bet ātri vien spēli nometot. Diez kapēc xD
Man patika ka parastā arcane iedarbība nebija vienā noteiktā krāsā vai formā, bet gan to attēloja kā krāsu miksli kas ir organizēts dažādās formās.
Vizuāli seriāls izskatās spoži un krāsaini, pilnīgi cocomelon veida stimulators pieaugušajiem