Arcane 2. sezona - jau šī gada novembrī!

Gaidi to vai nē, jaunā Arcane sezona gaidāma šī gada novembrī! Precīzu datuma paziņojumu gan nekur neredzu.

Par to cik laba būs otrā sezona pagaidām grūti spriest. Neuzgāju informāciju par to kas par cilvēkiem strādās pie otrās sezonas - tie paši vai nē.

2 Likes

interesanti, ka šī arī būs pēdējā arcane sezona, un vedotājiem ir padomā animēt, pieļauju līdzīgā stilā, citus stāstus no LOL lore

2 Likes

Tāda pieeja rada cerību, ka studijai varbūt būs vairāk iespēju eksperimentēt. Galu galā stāstam arī būs mazāk laika aiziet neceļos. :D

Šādos tempos mūs līdz novembrim vēl gaida kaudze ar video. :D

1 Like

Vēl tikai 3 dienas. Taču domāju sagaidīt kad izies viss un tad to noskatīties. Mācības pagaidīs dienas divas :smiley:

1 Like

:O Es jau biju aizmirsis! Tieši nesen drusku ieslēdzu pirmo sezonu

Aiziet!

1 Like

Paga. Man šķita viņi izlaidīs seriālu pa daļām. Katru nedēļu pa 3 epizodēm.

Viss pareizi. Sarakstā uzskaitītas deviņas epizodes, taču tagad pieejamas tikai trīs. Nākošās trīs būs 16. datumā.

Noskatījos pirmās 3 epizodes. Ir labs, vizuāli dažādīgāk nekā pirmā sezona. Sižets personīgi nav mana mīļākā sērijas daļa, bet nu te viss pagaidām ir tā pat kā pirmajā sezonā. Smagākā skatīšanās daļa ir tikt pāri otrās sezonas pirmās epizodes ekspozīcijas izkraušanai. :D

1 Like

Tev netflix abonoments visu laiku ir bijis vai arī to paņēmi uz šo īpašo gadījumu? :smiley:

Visu laiku. Man te viss ir kā pienākas. Tas ir draudzenes māsas konts, vai vismaz iegūts no viņas. :D Es vēl nekad neesmu maksājis par Netflix.

1 Like

Patiesi - kā pienākas :grin:

1 Like

Pagaidi, bet kā tu apej vienas mājsaimniecības ierobežojumu?

2 Likes

Tas nav diži ierobežojošs. Netflix ik pa brīdim paprasa verificēt kontu, apstiprināt kaut ko epastā. Kādreiz, zelta laikos, ja tu tiki klāt kādam kontam, to šķietami varēja lietot gadiem pat bez paroles ievadīšanas.

Biju iemetis aci pirmajā sezonā, otrās sezonas animācija ir latiņu augstāka. Vizuāli seriāls izskatās lieliski. Sižets gan pagaidām ir baigi asinskārais, slaktē varoņus krustu un sķērsu, kurina drāmu.

Tiku 2 sezonai pusē. Bla ku laba manta. Cepums par to ka nenomainija opening dziesmu

Pabeidzu. Vizuāli ļoti laba manta. Manuprāt to drusku tur pie zemes sižets un neļauj pacelties līdz izcilībai. It kā tur ir viena stāsta līnija, bet tai pat laikā pēc sajūtas tas ir rosols ar kaudzi dažādu personāžu mini stāsta līnijām, kurām visām ir vitāla nepieciešamība eskalēt notikumus. Reāli populārākā branča aktivitāte Piltoverā ir suicīds. xD Tai pat laikā slikts jau nav, tik tāds ļoti steidzīgs un blīvs sižets.

2 Likes

Veidotāji teica ka ir izdomājuši stāstu divām sezonām, un pie tā arī palika, kas mūslaikos ir tikai apsveicami.

1 Like

Katrā ziņā emocionālie stāsta motīvi Arcane padevās labāk, ļaundara motivāciju beigās bija tāda tropey