Epic Games Store bez maksas dod World War Z: Aftermath. https://store.epicgames.com/en-US/p/world-war-z
Kurš vēlas savākties kopā un paslānīt zombijus kampaņā? Skatos, ka tur ir 4 spēlētāju coop.
Spēles prasības ir visai pieticīgas:
Epic Games Store bez maksas dod World War Z: Aftermath. https://store.epicgames.com/en-US/p/world-war-z
Kurš vēlas savākties kopā un paslānīt zombijus kampaņā? Skatos, ka tur ir 4 spēlētāju coop.
Spēles prasības ir visai pieticīgas:
prikola pēc ar prieku pievienošos. Kad solo mēģināju, spēle baigi mani neaiespaidoja, bet grupā varētu būt ievērojami jautrāk.
Neatteikto ar miroņus paslaktēt
Kad?
Varētu kādu reizi pamēģināt. Atkarīgs kuru dienu.
Intereses nav, bet vienu reizi priekš saspēles varētu, ceru, ka tur nav nekā īpaši apgūstama, lai pirms vispār varētu spelēt, speciāli negribas tērēt laiku pirms saspēles.
man nākamie trīs vakari un dienas pieejami.
Kad tu tiec? Varam kaut šovakar mazliet iesākt.
Jātiek skaidrībā kad kurš tiek.
Dienā jāstrādā, vakaros gan var. :D
nezinu, šovakar ar neinstalētu spēli būs pagrūti iesākt. man pagaidām instalācija uz 50%
Nu tad orientējoši varam sākt rītdien.
@Kristianux Es mums uz rītdienu atradu vismaz vienu papildus spēlmani no manas.
jālūkojas atkarībā no @Kanade un @Kadiljaks pieejamības. Cikos domājam, šķiet ka 2 stundu sesija minimums.
varbūt uz 19.00 lai var iespiest papildus stundu vai divas?
Varam sākt 19:00. Notestēt īsti nevaru, bet tur gan jau var pievienoties arī spēles mača vidū.
Ieslēdzu notestēt spēli, tiešām baigi daudz nevajag lai to palaistu. Man tik ar Vulkan ir aizķeres, DirectX 11 gan viss līdzeni.
man šis laiks der
arī tiko iegāju paostīt kas notiekas, viss auto bija uz High salicies un traki kompis rīstījās, bet uz low ir pietiekami stabili.
Ja čalis ko pieaicināju šovakar tiks, būsim pilna grupa.
Paņēmu, teorētiski arī varu piebiedroties.
Redzēs cik daudzi mēs vakarā savāksimies, potenciāli būs sastrēgums, bet nu vienā vakarā mēs toč neiziesim visu spēli. Toties, ja vēl kāds grib, varbūt mums pat sanāk 2 grupas. :D
Tad būs jāspēlē kompetitīvi
Par kompetatīvi redzēs, bet vismaz uz kādu “Hard” grūtības līmeni jāmēģina iet. Tā lai mēs neizslīdētu cauri visai kampaņai kā nazis cauri sviestam. :D
Tu baigi gribi iesvīst? Man ir bijusi pieredze ar Back 4 Blood, kur pārējā kompānija baigi gribēja max difficulty un rašot, tikai kā likums kāds nosprāga (pārsvarā es, jo pārējie aizskrien pa priekšu, bet es atpalieku lūtojot un zerg rush gets me) un visu sačakarēja. Līdz beigām principā netikām, jo tur bija baigi smagas kartes, kur vnk jebkura kļūda un almost instant RIP. Tādā spēlēšanā nav nekādas baudas. Vpročem tā kompānija tā spēlēja burtiski visas spēles. Es to nesaprotu, tas ir tik debīli…