World War Z: Aftermath - bezmaksas saspēle

hard vēl izklausās OK, iemetu aci kā izskatās Exterminator līmeņa kampaņa un sapratu, ka spēcīgākais faktors būs friendly fire.

1 Like

Var sarīkot mošk komanda pret komandu :smiley:

Vakar iegāju paspēlēju, 4 rītā attapos, taisnības labas 2h paspēlēju, mači pa savam ilgi meklējas, bet kopumā man patīk spēles dinamika

Aha, lai caur mums izslīd ka pa sviestu XD

2 Likes

Var tak mierīgi 2 party atsevišķi, nav obligāti PRET. Cooperation > competition!

1 Like

Drusciņ vajag. Man nav diži interesanti kaut ko spēlēt sinemātiskajā pieredzē. :D Tajā spēlē “Hard” it nebūt nav grūtākais līmenis, tur vēl pa virsu ir kādi divi vai trīs grūtāki līmeņi. Domāju būs tieši reizē, tā lai mēs drusku baidītos no zombiju pūļiem un ne katru bosu izietu ar pirmo piegājienu.

2 Likes

Nav tik traki, knapi trešdaļa no šīs :smiley:

1 Like

Šodien nē, nu ja tikai 22:00+ kaut kur.

Svētdien vēl var kādos 17:00, bet 100% negarantēju.

@jurchiks Nāksi spēlēt?

Ja nu kas - Discordā ir Oneshot strīms ieslēgts. Varat pievienoties čatiņam tāpat.

Nu ko, šodien 20:00 laižam otro nodaļu.

3 Likes

Šodien jums tur ar paredzēta saspēle? Es šodien 100% nē.

Suffer Hello Kitty GIF by braindead.gif

4 Likes

@Mayo_Musketeer še tev ko fonā uzlikt.
https://youtube.com/playlist?list=PL_Roth5zW4rCzTwJ50Roagzk1sWlpETpT&si=456_pDgAqNlE1F-Y

3 Likes

Nē, nu tas ir ellišķīgi gādīgi no jūsu puses :joy: Paldies! Haha

1 Like

Šodien būs kaut kas? 16:00 varu šodien. Vakarpusē gan nē.

Ir doma mazliet paskraidīt, tāklāk pa sižetu, ja nu kādam uzrodas vēlme pievienoties…

Kad?

Es domāju jau nekādu saspēļu nebūs, jau paspēju izmest to spēli arā. Man viņa galīgi nepatika un neplānoju vairs spēlēt. Dēļ saspēles varbūt vienu reizi varēja, bet nelādēšu jau atpakaļ.

1 Like

Esmu iekšā :D

1 Like