The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered

Man liekas daži tev apkārt tik bieži skandina par redditu, ka drīz varēsi pilnīgi visu nogrūzt uz to. :D

2 Likes

Morrowind bija viena no manām pirmajām spēlēm, kas iemācīja angļu valodu. Sēdēju ar vārdnīcu un būros cauri. Nekad, protams, līdz galam netiku, jo quest markeri neeksistēja un vienā brīdī norādījumi kļuva no tiešiem uz visai ezotēriskiem par sapņiem un pareģojumiem, kur arī iesprūdu. Ja Skywind kādu dienu materializēsies, tad esmu noteikti ļoti ieinteresēts.

Oblivion arī savā laikā bija kaut kas satriecošs gan vizuāli, gan arī gameplay ziņā. Man dators vilka ar knapi 30fps un vietām vispār slideshows, tādēļ nekur tālu savulaik spēlē netiku, bet joprojām spoži atmiņā iespiedies mans duelis ar kādu pilsētas sargu pļavas vidū. Tas bija latiņu augstāk par visu citu pieejamo, neviens cits tādas spēles toreiz netaisīja.

Skyrim gan man bija vilšanās - gan vizuāli, gan gameplay dizaina ziņā. Novecojusi spēle pat tālajā 2011. gadā. Man Steam ielogojis 66 stundas, ko primāri aizvadīju instalējot un testējot modus. Nekur tālāk par Whiterun īpaši neesmu bijis un modificēt spēli man ir krietni aizraujošāk, nekā to reāli spēlēt.

5 Likes

Par to arī toreiz biju diezgan daudz dzirdējis toreiz.
Nezinot iepriekšējos TES, spēle jutās tehniski vecāka salīdzinot ar citiem. Modi pašsaprotami daudz ko spēja uzlabot, atminos, ka dažus modus liku tām lietām, ka bija visai acīmredzamas, kas trūkst. Sākot no kosmētiskiem, beidzot ar mehāniku.

Atceros kā Bethersda ar Skyrim nogrieza daudz ko tādu kas bija iepriekšējās spēlēs un tad pēc pāris mēnešiem parādīja tech demo, ka viņi varēja to ielikt un vienkārši neribēja. Šķēpi man liekas bija viskliedzošākais piemērs- visi pēc Oblivion, kurā nebija prasīja atpakaļ, un viņi tikai parādīja demo ka varēja būt bet fuck you.
Man personīgi lielākais kašķis ar Skyrim ir tas cik ļoti sižets lielākai daļai questu tika vienkāršots salīdzinot ar iepriekšējām spēlēm, piemēram tas pats thieves guild nav salīdzināms ar to ko bija jādara Oblivion.

1 Like

Varu piekrist, ka daži kvesti uz papīra izklausās ļoti labi un bija tāds, nu tik būs - un beigās

Thats It Doc Brown GIF by Back to the Future Trilogy

2 Likes
1 Like

3 Likes

4 Likes