Ziemassvētki vairs nav aiz kalniem. Kas ir tavi labākie Ziemassvētku rotājumi?
Mans jaunākais tops ir:
Lapsa
Olmaize
Ziemassvētki vairs nav aiz kalniem. Kas ir tavi labākie Ziemassvētku rotājumi?
Mans jaunākais tops ir:
Lapsa
Olmaize
Pat vēl nesagaidīja ka valsts svētki beigsies bet jau Ziemassvētku avatars :D
Neko darīt ka Valsts svētki iekrīt Ziemassvētkos
šogad pārmaiņas pēc eglīte ir ar zaļām bumbām, kas vismaz man ir tā netipiski;
varbūt vēl kādi interesanti rotājumi uzpeldēs, will see
Man patīk zaļie rotājumi. Eleganti un neuzkrītoši.
Veikali: we want more money, and we want it now! Buy our Christmas stuff now! And keep buying it until Christmas, and beyond!
meklēju šo to priekš saviem plāniem bet lūk ko es atradu
tas noteikti nonāk top 1 dīvainākajā ziemassvētku trādīcijā ko es esmu redzējusi
Teiksim tā, man pa savam ir sava veida tieksme kolekcionēt interesantas Ziemassvētku mantiņas.
Laikam slimības simptomi aizgūti no bērnības un paldies omītei. Faktiski viņa mīlēja interesantus rotājumus vākt, kas PSRS laikā bija vēl tas izaicinājums.
Daudzas jo daudzas ir saglabājušās, bet dēļ spalvainām ķepiņam neriskēju karināt, varbūt dažas uz ļoti resniem zariņiem. Kā arī daudzām jau laika zobs pieskāries - galvenokārt krāsa nogājusi. Dažām kkas atlūzis vai norāvies.
Tāpēc faktiski pēdējos gadus 7 kinda papildinu kolekciju., Vismaz vienu uz Ziemassvētkiem cenšos piepirkt. Teikšu tā - pozitīva mode ir pēdējos 5 gadus, jo vienu laiku atminos konkrēti, tāds 2014-16 laikam, veikalus izņemot kā bumbas (sarkanas, zelta un sudraba) faktiski neko nemanīju.
Šogas kas mums ir…
No jaunpienācējiem Robo boy un Kurpīte. Tai gadā Gliemezītis. Pēdējos abus @Maass uzdāvināja. Rozā bumba ar suņuku un tai blakus ir no omes laikiem. Suņuks neatminos no kuras animācijas bija. Balto bumbu ja nemaldos @H_Hercogs dāvināja tai gaidā kopā ar tādu sudrabotu.
Sniegbaltītes ābols vispār 7. klasē pirkts bija priekš klases egles.
man te vairāk fascinē, ka uzreiz acīs iedūrās dāvanu lentīte, ar ko maisiņš aptīts, jo mēs viņas tirgojam ;D occupational habit ;D
I mean…tā bija dāvana no 10gades svinību trivias, ko sagatavoja Hachi
a pics ta nav ;D
Man kkur ir tāds čiekuriņš
Un vēl citās krāsās ar lkm bija…