Tava ultimate Ziemassvētku filma? 🎄

:christmas_tree: Tā kā Ziemīši nav vairs aiz kalniem, vakar krāsojot grieztus dzīvoklī (don’t ask) aizdomājos, kas man ir ultimate Ziemassvētku filma? :thinking:
To ir daudz, vispār pilns google klēpis ar dažādām Ziemassvētku filmām, kuras var skatīties atkārtoti, par kurām domājot, instantly iesprūk mini Ziemīšu sajūta. :christmas_tree:
Man ir dažas filmas, kuras uzskatu par visziemīgākajām, ziemassvētīgākajām Ziemassvētku filmām (unintentional mēles mežģis sanāca, kek) :

Love Actually:

for some reason Harry Potter:

bet vis vis ziemassvētīgākā Ziemassvētku filma - Viens pats mājās:

kā ar jums? kura ir jūsu ultimate Ziemassvētku filma, kuru skatoties rodas Ziemīšu sajūta?

1 Like

:100:

bet tieši tās pirmās divas, pārējās - galīgi šķidras.

Jā, piekrītu, bet man 3 arī patika, tā ar papagaili.

1 Like

Jā. Es nejokoju. Reizēm viss ko tavam sirdsmieram vajag, it īpaši redzot kas notiek pasaulē, ir redzēt kā ļaunums tiek sodīts - pie tam ar radošām metodēm

No tipiskākām ziemas filmām Tima Alena Santa Klauss

Mūsu mājās šī filma ir kā tradīcija. Tiesa gan viņa ir kļuvusi pārāk relatable( ja tu zini tad tu zini)… tāpēc šogad diez vai skatīsimies.

kaaaaas tā par filmu? ;D pirmo reizi redzu

nē, nu ir Die Hard klasika - kas also ir a bit pew pew filma, bet ziemīšu noskaņās.

Īsumā - Santa Klauss kurš ir kļuvis par ciniķi un pats vairs nespēj sajust svētku prieku, neviļus tiek ievilkts ķīlnieku situācijā un mazas, bet diezgan tiešas un foulmouthes meitenes iedvesmots, izglābj viņas ģimeni galinot paramilitāristus kas šos tur gūstā, piemēram izmsntojot slidas kā nažus, sadurot kādu ar nosmailinātu candy cane vai vnk ļoti stipri iemetot kādam ar sniega piku

Home Alone(visas 4 daļas), protams, ir pārbaudīta vērtība. Bet laikam varētu arī izvirzīt šo kandidātu

3 Likes

2 Likes

2 Likes

3 Likes

Nav tādas. Neskatos nekādas Ziemassvētku filmas speciāli Ziemassvētkos.

1 Like

jāņos alu ar nedzer? ;D

Dzeru :D

Laikam jau ka šīs, kad skatījos TV.

Bet jāmin ka tomēr ir jau līdz kaklam pat šīs oriģinālās :sweat_smile:

It kā arī, nedaudz. 1. un 2. daļa, 1. visvairāk.
Bet laikam tāpēc, ka toreiz pirmā filma un tad laikam jau pirmā un otrā tika rādītas ap Ziemassvētku laiku.

And this one.

Bad Santa (2003)

Ir jau vēl tie Gremlini. Gan 1 un 2.
Neesmu tas lielākais fans, bet ir kaut kā patīkami redzēt ka tas haos ar tiem mošķiem notiek Zemassvētku laikā.

Man laikam arī šī ir vismīļākā Ziemassvētku filma

2 Likes

Aa un vispār - šī ir mana “most recent” gadu mīļākā filma. Šo arī esmu iesācis beidzamos gadus skatīties. Ļoti “wholesome”, tiešām iesaku, ja neesat vēl:

5 Likes

Šoreiz būs sevi jāpiespiež noskatīties

Filma kas absolūti nav par Ziemassvētkiem, bet nezināmu iemeslu pēc izsauc asociācijas ir 92tā gada Batman returns. Pats nesaprotu, bet kolīdz redzu De vito pinvīnu vai Paiferes kaķsievieti, es sajūtu piparkūkas un mandarīnus

1 Like

Es neesmu redzējis visu Grinča filmu, tik šis tas no tās pa TV ir manīts.
Man tas nepatika, its wasn’t funny, just cringy.

1 Like

Oh, es nevarētu teikt, ka tas bija visnotaļ smieklīgs. Drīzāk, kādu pasauli viņi spēja uzburt ar praktiskajiem efektiem, un pāri visam - Džima Kerija lomas atveidošana.