Tā kā Ziemīši nav vairs aiz kalniem, vakar krāsojot grieztus dzīvoklī (don’t ask) aizdomājos, kas man ir ultimate Ziemassvētku filma?
To ir daudz, vispār pilns google klēpis ar dažādām Ziemassvētku filmām, kuras var skatīties atkārtoti, par kurām domājot, instantly iesprūk mini Ziemīšu sajūta.
Man ir dažas filmas, kuras uzskatu par visziemīgākajām, ziemassvētīgākajām Ziemassvētku filmām (unintentional mēles mežģis sanāca, kek) :
Jā. Es nejokoju. Reizēm viss ko tavam sirdsmieram vajag, it īpaši redzot kas notiek pasaulē, ir redzēt kā ļaunums tiek sodīts - pie tam ar radošām metodēm
Īsumā - Santa Klauss kurš ir kļuvis par ciniķi un pats vairs nespēj sajust svētku prieku, neviļus tiek ievilkts ķīlnieku situācijā un mazas, bet diezgan tiešas un foulmouthes meitenes iedvesmots, izglābj viņas ģimeni galinot paramilitāristus kas šos tur gūstā, piemēram izmsntojot slidas kā nažus, sadurot kādu ar nosmailinātu candy cane vai vnk ļoti stipri iemetot kādam ar sniega piku
Bet jāmin ka tomēr ir jau līdz kaklam pat šīs oriģinālās
It kā arī, nedaudz. 1. un 2. daļa, 1. visvairāk.
Bet laikam tāpēc, ka toreiz pirmā filma un tad laikam jau pirmā un otrā tika rādītas ap Ziemassvētku laiku.
Aa un vispār - šī ir mana “most recent” gadu mīļākā filma. Šo arī esmu iesācis beidzamos gadus skatīties. Ļoti “wholesome”, tiešām iesaku, ja neesat vēl:
Filma kas absolūti nav par Ziemassvētkiem, bet nezināmu iemeslu pēc izsauc asociācijas ir 92tā gada Batman returns. Pats nesaprotu, bet kolīdz redzu De vito pinvīnu vai Paiferes kaķsievieti, es sajūtu piparkūkas un mandarīnus
Oh, es nevarētu teikt, ka tas bija visnotaļ smieklīgs. Drīzāk, kādu pasauli viņi spēja uzburt ar praktiskajiem efektiem, un pāri visam - Džima Kerija lomas atveidošana.