Izrādās vietējā Retro spēļu kopiena ir pacentusies un saglābusi ko varēja no vecajiem Spēļu pasaules izdevumiem. Atceros kā es būdam ļoti sīks ķipars fanoju par šo žurnālu un tolaik tas likās riktīgi dārgs. :D
Izrādās es tam pievērsos pašā tā norietā, man bija trešais izdevums no beigām ar Mirrors Edge un vēl kādi 2 gabali no agrākiem izdevumiem, bet es vairs neatceros kuri tieši. Galvenais es fanoju par to žurnālu un video spēlēm, bet man pilnīgi nebija uz kā spēlēt, kur nu vēl nauda spēlēm.
Paldies, @DiviViens par linku. Spriežot pēc apraksta, šī te sarakstam veidošanai licis roku klāt ir “Retro videospēļu Discord serveris”. Interesanti vai tā ir tā pati tauta, kas ne tik sen rīkoja retro mini festu.
Es atceros kad lasiju pa crysis, pratam neapveramas lietas rakstija. Bija forši palasīt paizteloties, diemžēl musdienas informaciju laikmeta izmirusi paradība iztēle.
Blast from the past. Kādreiz šos pirku, bet saglabājies vairs nekas, diemžēl, nebūs. Atceros World of Warcraft rakstu, kas kā Warcraft III fanam bija kaut kas pasauli satricinošs, bet interneta vēl nebija lol.