Spēles ko šobrīd spēlēju

Iesāku Phantom X jeb Persona gacha :grin:
Pats vēl neesmu ne reizi Persona 5 spēlējis tāpēc nezinu vai vispār ir kāda cieša saistība ar to - pieņemu, ka nē.
Spēle diezgan interesanta - Kā vēl viens Persona sequels

1 Like

Control - spēle no kuras daudz nevar gaidīt, bet hei, diezgan jautri. Un vsm kaut kur jaunā karte tiek izmantota :D

EDIT. Patīk kā ir iesaistīti dzīvie aktieri un pat leļļu animācija :D tas tā patīkami godīgi sakot. Rada savu ticamības efektu teiktu.
Un pieļauju, kas bija daudz reiz lētāk, nekā pēc tam vēl digitalizēt.

1 Like

my new addiction xD

ir brīži kur spēles mehānika atgādina Genshinu :D :D

3 Likes

Astētiski izskatās vairāk pēc Legend of Zelda, kaut gan redzu motīvus un assets ko gan jau domāji.
Piesaistīja ekstensīvais “home customization”?

Pašai Zeldu nav sanācis spēlēt bet saprotu kur tu to saskati.
Bet īsti nē vnk viņa iepriekš bija uzpeldējusi man spēļu sarakstā kad meklēju mūsu saspēlēm un tad vienā diskorda serverī kur esmu pozitīvi par viņu atsaucās.Plus vakar biju bored af un meklēju ko jaunu varētu uzkapāt un atcerējos par šo -no regrets
Lai gan beigās aizgāju gulēt tikai 6 no rīta un ar tikai tāpēc ,ka aptrūkās ko darīt tajā brīdī :D : D

oh shiii, lookin good. nekārdini, citādi nokačāšu un visu atlikušo atvaļinājumu nospēlēšu :joy::joy:
man tā bija ar Genshin

2 Likes

Guurll i would say welcome to the club.Man tieši kā reiz ir atvaļinājums :D :D

1 Like

Šo gan neesmu spēlējis, nesalīdzināšu.
Man liekas pēc Genshina daudzi taisa kaut ko līdzīgu vai paņem kādus elementus no Genshina :D Tik nekas nav pat tuvu Genshinam tik interesants, aizraujoš un lai spēlētos ilgtermiņā, ātri izdeg.

1 Like

Starp citu tuvā nākotnē būs reģions iedvesmots no Baltijas-Somijas pagānisma…

Come Here Black Ink Crew GIF by VH1

4 Likes
1 Like

Nu ļoti latviski izskatās XD

4 Likes

tur visai jocīgs piegājiens viņiem. protams, pārdodam tēls neizskatīsies pēc prasta latvieša plus biomā ir ziemeļbrieži, tā kā tur arī ir krietna tiesa Somijas un rietumkrievijas iekšā.
gan jau tāpēc, ka jaunais reģions daļēji skaitās kā daļa Krievijas analoga, īpaši jo parādās kostīms ar “kokošņiku”, kas cik noprotu mūsu apgabalā nav atrodams.

1 Like

Do it. Esmu spēlējis - bija baigi laba chill spēle

2 Likes

Nu spēlē jau fantasy pats par sevi kur paņems kaut kas no kādas kultūras. Redz Baltijai Somijai ir sava kultūra atšķirība no kaimiņzemes. Nod-Krai īsti nav domāti Szeznaya. Nod Krai varētu vispār būt uz kādas Baltijas, Somijas, Skandināvu valts kultūras, bet Snezja jau pavisam kas cits.

Tā kā Sony beidzot noņēma savu kontenta bloku mūsu reģionam uz viņu spēlēm, es iegādājos God of War: Ragnarok. Un draugs man izmaksāja Helldivers 2. Tā kā ir kas spēlējams. Protams, es joprojām arī spēlēju Genshin Impact un ik pa laikam War Thunder.

3 Likes

Ne visām, Ghost of Tsushima joprojām ir bloķēta.