Spēles ko šobrīd spēlēju

Nu tur tiesa) tāpēc man patīk tavern brawl, kur deks randomojas)

1 Like

Spēlējam Brothers: Tale of two sons, var spēlēt kā viens, tā arī koopā uz viena datora :)

3 Likes

27 posts were split to a new topic: Par un ap nonogramām

Izdomāju pakrāt Pokemonu kartītes telefonā

Ja nu kāds vēl spēlē - aiciniet
ID: 4834667050611904

1 Like

šobrīd for fun spēlēju telefonā Pocket Styler:

ir dots budžets, kura ietvaros jāuztaisa the most fashionable outfit un jāpiedalās modes skatēs. spēlē iespējams izvēlēties apģērbus, aksesuārus un frizūras, pat pašam radīt un veidot savus designs!
te ir daži mani:

2 Likes

Forumā ir kāds HOI4 spēlmanis?
:kowai:

1 Like

6 posts were split to a new topic: Mass Effect triloģijas iespaidi - Ar kuru tēlu sagāji kopā tu?

Not so much a video game in its regular form, but I’m running Lancer games for friends these days. It’s a pretty solid TTRPG, all about Mechs and the shenanigans the pilots get into, 15k years after our era.
And otherwise I’m running PlateUp with another group of friends, it’s kind of like an offshoot of Overcooked, but runs like a rogue-lite. Damn fun.

3 Likes

A post was merged into an existing topic: Mass Effect triloģijas iespaidi - Ar kuru tēlu sagāji kopā tu?

Latviešu developera - Coldwild Games - jaunākā spēle. Iznāca “šovakar” (tehniski ir jau čutj pāri pusnaktij, bet w/e).

18 posts were split to a new topic: Uzsēdos uz Sims

par cik Friday, 13th, tad jāpaspēlē Dead by Daylight :grin:

1 Like

Atbilstošāk nebūtu? :thinking:

2 Likes

noteikti, bet DBD kkā jautrāk spēlēt ;D

Es nesaprotu kā, jo atsaucoties uz mūsu iepriekšējo sarunu, es vienkārši tweakotu krēslā, kad man pakal dzītos nonstopā. :D

1 Like

nu vot, jābūt tam, kurš dzenas pakaļ :lmao:

1 Like

Šim nebija serveri nesen aiztaisīti? :thinking:

Es pat nezinu. Vēl nesen biju ieskrējis twitchā, redzēju, ka strīmeris kam sekoju, spēlēja viņu.

1 Like