I should return to this :'D (first one)
Quit it after building cyclops and then drove off the map… 3 Ghosties screwed me up, I ragequit after not saving… 7h lost progress and that was it :'D
Izmanto adrenalīnu kā trenniņu stimulantu. Kad nomirsti uztaisi īsu trenniņu sesiju
Es noteikti iesaku. Ja ir kvalitatīvas austiņas, un labs kompis, tad šo ir baigā bauda spēlēt. Es šausmu spēles nespēlēju bet šī ir vienīgā, un “coincidentally” arī mana izteikti Nr.1 game of all game. Dēļ šīs spēles arī apguvu zemūdens niršanu.
Well… 12 days to go, and Im running out of horror games, so guess why not xD
zoochosis ir interesants gabals ja nav iebildumu pret dzīvnieku body horror. fun fact - nosaukums ir balstīts uz reālu parādību kad lopiņi nepiemērotos apstākļos - mazi krātiņi, nav iespējas paslēpties no apmeklētājiem utt - saiet pilnīgā ķīsēlī
Redzēju treileri. Pirmajā reizē bija super creepy, bet vairāk redzot ātri pieradu.
Savienoju savu jauno TV ar Steam(PC) caur Steam Link, un sāku Persona 5 Royal.
Esmu iepriekš spēlējis un pabeidzis P4G un redzējis Persona 3 anime filmas.
Pēctam plānā spēlēt Metaphor: ReFantazio (kad pabeigšu P5R).
Tas ir skumji
Nav jau pirmā Sony spēle, kas tiek bloķēta lielākai daļai pasaules.
Man steam account ir apvienots ar viena drauga no Krievijas, pirms kāda laika viņam steam rādīja spēli, bet nu es nezinu vai man ļautu spēlēt
Spēle norm, ātras. Tiem kam patīk karšu spēles, patiks hearthstone. Laikam max ranku uzkačaju spelē, pedejās dienas tik spēleju vairāk neka parasti.
Oh Hearthstone, man patika Tavern Brawls :D kādus 4 gadus atpakaļ kapāju
No tā brawl mode man liekas, kad paradijās Battleground mode. also fun. Kautkas lidzīgs tam Teamfight Tactics. Man vienkaršais modes patīk, jo tur tie mind games. Starp pretinieku un mani.
Man problemātiski taisīt deku, jo es neprotu, bet atceros, ka man bija Tirion Fordring, kas glāba situāciju :D
Pareizi jau tu saki, Tirion Fordring ir labs, bet novecojis ( trukst odziņas). Taisīt deku ir grūti (tapēc daudzi uzskatu to pa skill), uzreiz pasaku. Es spelēju, ar to deku ko man spēle iedeva kad ielagojos nedēļu atpakaļ bildē redzams.
Labs piemērs ir sērfošana. Tu esi sērfotājs, tavs decks ir dēlis, udens ir pretinieki. Galvenais ir tas kā saka noķert isto vilni baudīt momentu. Dzivot pa vilni, neforcēt. Un būs ok.