Mass Effect triloģijas iespaidi - Ar kuru tēlu sagāji kopā tu?

Redzu līdzību - un jāsaka, ka pilnībā saprotu :smiley: Garrus man bija līdzi katrā misijā, jo man patika viņa humors. Un par Tali - jā, cik vienreiz skatījos, tad, ja spēlētājs neaplido viņu, tad viņa saies kopā ar Garrus (ko var redzēt dzinējtelpā).

Jāsaka, ka šis man arī nedaudz kaitina - un, papildus tam, ka nevari saviem komandas biedriem piešķirt noteiktas bruņas un ieročus (vai es arī vienkārši tādu opciju neredzu vēl). Man nepatīk balsis pāris tēliem un, domāju ka turianus varēja labāk - Andromedā viņiem kājas kaut kā pārlieku izgrieztas.

Man ir noteikti dalīti - man patika 2.daļa kā arī 3.daļa. 2.daļa primāri dēļ tā, cik liela bija komanda un tas, cik spēle palika dinamiskāka. Pēc katras misijas gāju pie katra tēla un vienmēr aprunājos.

Bet - man 3.spēle laikam iekrita sirdī visvairāk, jo, visas līdz šim izdarītās izvēlēs gan pirmajā, gan otrajā, gan arī trešajā - pēkšņi sāk parādīties. Es nevienā spēlē īsti nevaru notēlot “slikto tēlu” - tādēļ pirmajā daļā es gāju līdz ar nagiem, lai izglābtu un nenošautu Wrex, kā arī - lai izglābtu gan geth, gan quarian Mass Effect 3.

Kā Tev pašai?