Kad videospēles kļūs par labām filmām?

Arcane bija ļoti laba, bet tā īsti nav tik ļoti adapcija, kā stāsts kas norisinās spēles pasaulē. Līdzīgi kā fallout seriāls un cyberpunk edgerunners. Twisted metal seriāls ar bija diezgan laba manta, un jūlijā kā reiz otrā sezona nāks ārā

ja strikti runā par filmām, tad nu…hz
OG lara krofta bija diezgan izklaidējoša
sonic filmas esot labas
tā objektīvi nav laba filma bet man sasodīti baigi patīk og mortal kombat film. turpinājums gan ir garlaicīgs af

3 Likes

Vo šis ir svarīgi. Man vairāk patīk, ja filmu veidotāji nevis drīzāk seko 1:1 no jau radīta materiāla, bet izveido “spin-offs” no eksistējoša materiāla. Tas uzreiz to pasauli padara plašāku, it īpaši redzot cik populārs kļuva Edgerunners.

Piemēram, esmu dzirdējis ka “Mass Effect” plāno seriālu, bet man nedaudz ir bail, ka viņi centīsies sekot Shepherd stāstam (kas nu tomēr ir vairāk par savām 60+ stundām :sweat_smile:).

4 Likes

Man patika Warcraft filma, bet arī nezinu vai var viņu nosaukt par labu :smile:

2 Likes

KaraMāksla nebija slikta. Pārnest tādu visumu ar bagātu vēsturi nav viegls darbs un ļoti nepateicīgs, jo īpaši pateicoties vienu Vācu vīrelim. Man personīgi arī filma patika. Lielākā problēma, ka vairumam ta patika filma, tikai studija noslinkoja mārketingā,., līdz ar to nogremdējot sakarīgu režisoru.

No senākām var nosaukt Prince of Persia. Filma ir sakarīga. Pat skatoties nostāk no sērijas, viņai ir sava patstāvība.
Dīvainā kārtā Postal - bet te jāsasprot specifika. Režisora specifika. Īaptnējā vīzija viņa. Un spēles idealoģija. Vnk abi faktori sagāja kopā veiksmīgi XD
Sonic - ļoti talantīga. Bet jokiem un sarakasma.
Un ja ticēt pārējiem tad arī Minecraft.

Problēma tāda, ka vairums nesaprot spēles ideju. Viņi zina, ka ir varonis A, b,c,d. Ir tāds un tāds notikums ar tādu pasaules uzbūvi. Viss. Viņi nesaprot ne spēles filasofiju, ko tur daudz - videospēli kā žanru. Viņi redz potenciālu naudu mašīnu un mēģina to iekustināt.
Last of Us, Super Mario, Sonic, Mincraft - viņas ir veiksmīgas tāpēc, ka orģinālu studijas sēdēja blakus un skatījās, koriģējot un vadīja izstrādi. Atkal, pietiekami daudz, lai nejauktos svešā biznesā, bet neļautu sabojāt.
Varbūt tendence mainās tiešām. Un kā daži apgalvo, atrodamies jauna filmu žanra dekādes priekšā.
Tai pat laikā ir Pixels - filma, kas nav slikta, tomēr tauta noteikti gaidīja ko citu.

Arī viens no tiem ilgajiem megaprojektiem kurš dzims miris vai nepiedzims nekad. Bet ir varbūtība. Faktiski ne reizi mēģināja to pašu ar Halo izstaisīt.
Ja nemaldos šiem sanāca sakarīgi, cik nu pēc cilvēku atsaucēm spriežu.

Did they? Varbūt tv casual skatītāji bija apmierināti, bet geimeri un Halo fani bija dusmīgi par Master Cheeks. Visa tā ķiveres novilkšana un nenēšana, tad kaut kāda romantika un losing virginity stuff, un sazin vēl kas.

2 Likes

Te ir tā problēma. Fani grib vienu, veidotāji dara citu, atkal balstoties uz citām lietām. Un ne jau no zila gaisa - fokusa grupas, tendences un filmas dinamikā ir savādākas nekā videospēles.
Protams nezinu visu cepienu par ķiveres nenovilkšanu spēles procesā, bet drīzāk izklausās, ka no dizaina viedokļa tas bija labākais risinājums kurš vēlāk arī iedzīvojās, un spēles izstrādātāji vnk nezināja kā atbrīvoties no šīs leģendas.
Nezinu, ne vienu, nedz otru - tomēr pa faktam ir tā lielā problēma redzama.

Pat tagad viņa izskatās visnotaļ neslikta. Like Cmon, India Džonss tikai Jolie 2001. gada versijas laidienā :smiley: taču sulīgi, ka bābietis spēj izsnest večus.
Joprojām retu reizi pārskatu un aizrautību skatos.

Jā var piekrist. Pirmā noteikti bija visnotaļ sulīgi laba. Tur pacentās.

Diemžēl otrā filma tapa mokās, sasteigti, licence sāka beigties un vispār, daži aktieri izvēlējās citu virzienu, tā nu sanāca, kas sanāca. Ja atmiņa neviļ vēl studija bankrotēja beigās ne gluži dēļ šīs filmas, bet naglu vākā iedzina :D

Minecraft filma bija brīnišķīga. Laba spēle kļuva par labu filmu.

1 Like