a nē paga tur bija divi veidi bija meitene ar cepuri uz galvas skaitās burvis un tā brunete ar dark magic, btw tev kā jauniņajam galvenais izpētīt pasauli, nav svarīgi, kāda klase tev tgd ir.
Lai gan laikam jāatmet šī doma, jo char creation screena bija labs outfits, kas protams, kā newbie spēletājam nenāca līdzi un cerības pamira. :D
Tagad skatoties šo video laikam būs jāpaliek pie iecienītās wizard klases. Wizard skilli izskatās cool af.
Lately mazliet gribās arī atsākt kādu mu online s3-6 serveri, bet nav draugu ar ko spēlēt. ;D Vienatnē nav interesanti nevienā spēlē. :y
Vo wizard pareiza izvēle, es ta tagad gaidu to Blue protocol, kad iznāks tā no bdo uz viņu pāriešu.
Ar to arī ir dilemma… Doma ir par jauno xboxu. Ja vēl piepildīsies baumas un viņš atbalstīs steam library… Bez domāšanas ņemtu.
Sirds sāp apzinoties, ka jāgaida vienkārši… Tagad labprāt ielēktu tajā pasaulē un upurētu pēdējo miegu, lai paspēlētu.
Viņa kaut kā piesaistīta ar mazajiem RP elementiem un tehniski brīvo pasauli.
Man liekas vai tā ir, ka bdo arī bija uz xbox.
A par Blue protocol tā arī gribās, lai iznāk šogad jo ja iznāks pēc 2 gadiem tad i sajūta nebūs tā, kas tgd.
Tāda tipa spēles gan ar kontrolieri nespēlētu, tāpat kā šūterus nē. :y
Man bail, ka pēc pāris mēnešiem man jau tā sajūta pazudīs. :D
Šī spēle ir pat skaistāka nekā iepriekšējā.
Es neesmu pieskāries nevienai citai spēlei ārpus League un Apex kopš dabūju platīnu DS1, DS3 un Bloodborne.
Ir kāds, kas izdarījis ko līdzīgu?
Anno 1800 free bet tikai uzlaiku
PS4 bija liela atlaide uz visām Kingdom Hearts daļām. Es teiktu, ka pašlaik man patīk, taču tā ir tik masīva spēle. Esmu spēlējusi 8h un diži tālāk par pirmajām pasaulēm neesmu tikusi.
Overconfidence is a Slow and Insidious Killer.
Addicted xD Slowly but surely progressing. Good game, havent played good ac game since Assassins creed 2, Soundtrack is amazing. Great combat system, engaging story.
Šobrīd pārspēlēju Starcraft 2 kampaņas. Jau pabeidzu Wings of Liberty un Heart of the Swarm. Uzsāku Legacy of the Void.
The classic, uz brutal dod valja?
After watching amazing ff7 remake hole playthrough(can’t wait when it comes out 2021 on pc), I want to play ff 13 again, dropped it cuz its most unbalanced ff game xd Got Stuck on one boss and just decided to leave it for later. xd
Edit. Cancer game izej to bossu paiet 1h jauns kura atkal neko nevaru naisu xd
They took combat system from dark souls
Helltaker. Īsa, bezmaksas Steam spēle par to kā vīrs devās ellē, lai izveidotu sev harēmu no dēmonmeitenēm.
My interest is peaked