Jau drīz, 7. martā, iznāk spēle, kura varētu patikt visiem Trollīša Mumina faniem. Spēle ir par to, ka Susuriņš kā jau katru ziemu iet prom un atgriežas pavasarī.
Spēlei ir pieejama 30 minūšu gara demo versija, kur var iepazīt tās mehāniku, ļoti skaists muzikālais noformējums un būs visi pazīstamie draugi.
Es kā ļoti liels fans, ļoti, ļoti gaidu, demo versiju esmu divas reizes izgājusi :D
Nope. Vienreiz kolēģis darba čatā iemeta Muminu penāļa attēlu no Korejas vai Japānas veikaliņa, lai uzjautrinātu somu kolēģus. Ar to mana saskaršanās beidzas. Vēl laikam tie varoņi redzētu uz sulas paciņām, bet es tās neesmu dzēris.
es gan nezinu kā tie darbi pieaugušam man ietu pie sirds, bet kā sīcim šausmīgi patika. Savdabīgi, bet vienlaikus omulīgi. saprotami, bet ne pārāk naivi un bērnišķīgi. Bērnībā likās ka izaugot kļūšu par susuriņu…diemžēl kļuvu par murmuli, tikai pastmarku vietā ir akmeņi XD
Viss ko es zinu no muminiem ir tas ka bērnībā man bija puzzle ar muminiem par ko visi priecājās bet man nebija ne jausmas kas tas ir. :D
Un izaugot uzzinot ka tas ir saistīts ar kaimiņiem pāri jūrai :D
Pieņēmu ka mumini citās valstīs ir tas pats kas man bija nu pagadzi multene bērnībā :D