Seriāli un Filmas ko šobrīd skatos

Tas jau saprotams - man varbūt paveicās, ka tā bija viena no pirmajām melnbaltajām filmām, ko ieslēdzu, lai ir fonā - nākošā kas sekoja bija The Grapes of Wrath (vēl humoristiskāk bija tas, ka nākošajā dienā pēc šīs filmas skatījos South Park, kur šī filma tika atainota).

Vai es skatītos Citizen Kane otro reizi? Noteikti ka nē - bet interesanti redzēt dažādos izpildījumus, dažādos gados un arī “iemērkt pirkstus” citā filmu vēsturē. Pat filmās, kas piepildītas ar tā laika propagandu.

Ooo yīi! Iznākusi pirmā Predator filma. @Menestrels - Tu arī minēji, ka šī ieintriģēja.

Šodien redzēju šo. Patiešām skaista filma ar pārsteidzoši daudz zināmiem aktieriem, kas ievelk sevī un liek pazaudēt laika izjūtu.

1 Like

Noskatījos šo. Vizuāli un akustiski skaists mūzikas video un cīņu ainu savirknējums klišejiskā sižetā

1 Like

Tagad skatos šito. 2 sezonas ir done, vēl viena jāizvelk. Vispār man seriālus nevisai patīk skatīties, ar dažiem izņēmumiem, jo trūkst pacietības un zūd parasti interese ātri par tiem, bet šis ir izņēmums. Gandrīz katra sērija ir jauns vatafaks. Tiem kas ir redzējuši, no spoilers please, tiem kas nav ļoti silti iesaku pamēģināt, ja patīk mystery, sci fi and plot twist upon plot twist :smiley:

1 Like

skatījos Hot Ones ar Owen Wilson un vairākkārt pieminēja šo, laikam jau kkas baigi labs. Te vēl izrādās, ka Wes Anderson režisējis, nu tad tiešām būs manta :muscle:

beidzot noskatījos Demoliton Man. Cerēju, ka tā būs mazliet dziļāka satīra, bet beigās vien bija holivudas action susla. visai vājš 4.7/10.+

Divas filmas vienā vakar vakarā? Kāpēc nē ja var jā…
Bring Her Back - skalā kur viens bailīgs zirneklis ir slikta šausmene un pieci asinskāri vampīri ir ļoti laba šausmene, es dotu, 3 ar pusi izbadējušos zombijus. :smiley: Vispār, laba filma, iesaku, bet neiesaku ja ir bail no šausmenēm.
Toties the amateur… ooooooh boy. What a snooze fest. Skalā no viena James Bond līdz pieciem Jason Bourne es šai dotu pus Mr Bean. Garlaicīgs absolūts nekas :smiley: neiesaku

4 Likes

ļoti objektīvas un izsmeļošas vērtēšanas skalas XD

tavu skalu skalā no Skovila vienībām līdz Rihtera skalai stabili novērtēju ar Vafeļu mājas indeksu

1 Like

Most what you need to know:
Two unpopular queer high-school students start a fight club to have sex before graduation.

Kkas bišk svaigāks no standarta teen rom-com stila. Plus tiešām pārsteidza, ka viņas reāli pašķaidīja sejas tai fight club’ā :D
un beigas vnk wtf, i did nooot expect that :rofl:

viņas uzzina, ka pretinieku videnes futbola komandas ikgadējā tradīcija ir nogalināt kādu spēlētāju no viņu skolas. filma vnk pasniedz to kā tādu ok faktu un rullē tālāk, pēkšņi filma jutās ar tādu purge pieskaņu, jo visas fight club meitenes nogalināja visu pretinieku komandu , but then they lived happily after all
interesanta karo4 ;D 8/10

1 Like

0/5

tāda sajūta ka plots ai ģenerēts

2 Likes

“Manhunt” žanra filma, tikai komēdija. Diezgan neslikta. Ir savas labās idejas. Šāda tāda ironija par dažādm lietām un sevis izsmiešana. Humors neslikts. Un arī negaidīts pagrieziens, godīgi sakot tiešam negaidīts. Pat nezinu ko biju gaidījis XD
Ja tu zini, kas ir Akvafina , zini ko sagaidīt. Vai John Scena. Kurš cenšas. Godīgi sakot, man pagaidām patīk, kā viņš izskatās iekš kino.

Neslikti priekš Amazon un 100x bankrotējošas kino studijas :joy:

1 Like

tas gan bija aizvakar, bet sanāca brīvdabas kino uz lielā ekrāna:

filma salīdzinoši ar mazu budžetu, bet pārsteidza ar vizuālo kvalitāti un kameras darbu :ok_hand:

3 Likes

11 posts were split to a new topic: Fantastic 4 - kāpēc skatīties?

skibidi toilet :anxious_face_with_sweat: :skull: :sob:

so scarry and horrorful i cant…

Vesela rinda ar filmām.

I love a good serial killer movie as much as the next guy un šī ar savu 90’s movie vibe should be right up my alley, bet nu God damn!!! Vatzefak šeit notika?? Es pat nezinu kā novērtēt… ja skatamies pēc tā ko šī filma gribēja panākt es dotu pusaci no piecām.. varbūt pat nulle komats vienu. Es gribēju turpināt ar domu, ka kā komēdija maybe 3 acis no piecām bet honestly, I am confused and not sure. This movie broke my brain. Send help :smiley:
Es tikai tagad ievēroju ka IMDb vērtējums ir 6.6 :open_mouth: What are these people smoking 'cus I want some of that shit! :smiley:

Next up Thunderbolts*. Pēc tam kad man likās ka MCU post Avengers Endgame ir dead, izrādās ka varbūt vēl kāda dzīvība ir palikusi šai frančīzē. Overall man patika. Īpaši pēc Copycat šis vispār likās kā 10/10 masterpiece, give oscars, we completed movies end the industry. :smiley: objektīvi dotu 3 labas pērkonbultas no 5.

Neizplūdīšu. Vnk Must See. Visiem iesaku. 5/5. Izcili.Varbūt labākā filma no pagājušā gada ko man sanāca redzēt. Šādas filmas atgādina kāpēc es mīlu kino :slight_smile:

2 Likes

Pēc tam kad Thunderbolts* mani patīkami pārsteidza es saņēmos vakar aiziet uz šo un it kā bija ok. Feel good, hopeful movie. Bija vietas gan kur my eyes rolled back so far I could see the back of my head :smiley:
Patika Galactus.. īpaši kad viņu pirmo reizi rādīja. Izskatījās proper scary.
Es dotu 2,99 deus ex machina babies no 5 šai filmai :smiley:

man kaut kā ir ļoti grūti pieņemt neaptveramu, planētas ēdošu kosmisku būtni kas prosta ir milzīgs čuvaks. Es zinu ka viņš tāds ir komiksos utt, bet es uzaugu ar Galactus kas bija milzīgs kosmisks mākonis, kurā iespējams iekšā mājoja kāds lovecraftian recekļainis

Diezgan neslikta filma. Mazliet muļķīga, bet mīļa. Ar savu jocīgumu un šarmu. Biju redzējis bērnībā pa TV, te atkal YT mazliet uzsauca atmiņā

Vakardien biju uz pirmizrādi jaunai šausmu filmai Weapons jeb latviski “Pazušanas Stunda”. Ko lai saka? Diezgan izcili all things considered. Ja domā iet uz šo, tad ļoti iesaku iepazīties ar šīs filmas režisora pirmo filmu “Barbarian”. Var skatīties šo ja neesi redzējis Barbarian. Viņām nav nekāda sakara vienai ar otru, vienkārši gribēju vērst Jūsu uzmanību ka ir tāda filma Barbarian :smiley:

Sīkāk neko vairs nerakstīšu par Weapons, jo par šo filmu ļoti patiess ir apgalvojums, jo mazāk zini pirms skatīšanās, jo labāk.

Dodu 4,5 AK-47 in the sky no 5.

1 Like