Domāts - darīts?
nu davaj :D
man arī praktiski jebkurš seanss der šodien
Tad tik atliek saskaņot jums ar Kadiljaku vietas.
Noskatījos šodien to Lotus (2024) - IMDb
Nu… Esmu vīlies.
- Skatos IMDB un tie daži skrīni, kas tur ir, izskatās daudz krāsaināk un labāk nekā kino.
- Tas sižets ir vnk mudžeklis, random bullshit GO! for the whole movie. Visu knapi tur kopā tie galvenie varoņi, bet tikai nosacīti, jo darbības ir tikai loosely saistītas savā starpā un skaidri saprotamas domas zem tā visa nav.
- Uz skatuves bija uznācis kolektīvs, tai skaitā kostīmu māksliniece; viņu tur paslavēja, bet man vispār neviens kostīms nav prātā palicis…
- Filma filmēta uz reālas filmlentes, bet priekš kam? Vienkārši tāpēc, ka “īsts kino ir kinolente”. Nu, it kā ok, bet… Principā pofig, skatītājiem no tā vispār ne silts ne auksts, bilde no tā šķietami nekādīgi nemainījās, tikai sastāvam bija baigais gemorojs ar filmēšanos - only 2-3 takes per scene and that was it jo lente ierobežotā daudzumā.
- “The surreal cinematic world of “Lotus” includes interpretations of real people and material from historical archives from the years 1900-1950.” - nu, te ir reāli jāzin sena kino vēsture, lai šo varētu novērtēt. Mēs zālē bijām kādi padsmit cilvēki, ieskaitot komandu; varu derēt, ka pat no komandas vismaz daļa nezināja šīs atsauces.
- “The soundtrack features works by Latvian composers” - this is what actually made me like the trailer so much.
- Edit: ā jā, vēl tak aktierspēle… It was hard to watch at times, it was pretty stiff and just bad in many ways.
TL;DR - trailer made the movie look much better than it was. 5/10 from me, augstāk grūti ielikt, ja nu vienīgi uz monitora noskatītos, varbūt +1 izspiestu. Varbūt, ja labi pārzinātu 1900-1950s kino, tad būtu labāk, but cmon, who’s the target audience really? 90gadīgas tantes?
Varētu teikt, ka komandas atbildes uz jautājumiem un random stāstiņi no film seta bija izklaidējošāki par filmu.
Un tam visam pa virsu, man diemžēl sēdvieta bija krietni par tuvu ekrānam; Forum Cinemas 7. rindā būtu labi, entās reizes sēdēts, bet šeit bija krietni tuvāk, un sēdvietas ir gandrīz plakanas, neiet uz leju kā FC, attiecīgi jāatgāž galva, lai normāli saskatītu visu, bet pat tas nepalīdzēja, jo acis streikoja, jo šodien biju relatīvi daudz pa āru staigājis un jau nogurdinājis acis. Un tad vēl filmas vidū uznāca baigais miegs un gandrīz parubījos, noteikti tāpēc, ka pēdējoreiz maz un caurumaini gulēju.
kkā randomā iedomājos par šo ;D būs ar pieaugušo acīm jānovērtē ![]()
Gaidam atsauksmes. Pirms dažiem gadiem biju noskatījies. Man iekšējais bērns ņēma virsroku ![]()
šādi skatījos
vrb live action un animation vsp tāds hit or miss, bet this one did not hit me at all ;D
tikai beigās priecājos - nezinu gan, par ko vairāk - par final game (ko atceros kā THE epic moment) vai to, ka filma jau iet uz beigām :D :D
Wuhuu - 4.sezona, aiziet:
eeeeeemmm… laba filma, neiesaku skatīties
vakar noskatījos un par filmas beigām vēl šodien nevaru beigt domāt. Kā teiktu sentēvi… what the fuck vnk!
Izrādās, šī filma nokopēja tavējo!
Es šai ieliku 8 balles, bija labi uztaisīta.
rimeiks ir ielicis holivudas nobeigumu, og nobeigums sit sāpīgāk ![]()
Ak šitā… Nu tad nav brīnums, ka tapa remake. Kādam pārāk iedzēla.
Kkā man parasti grūti pieķerties pie tādām klasiskām, atzītām filmām, lai gan gribas un never been disappointed
ta’ nu aiziet Kasablanka
Zin, man vecās filmas patīk, bet tā Casablanca kaut kā līdz galam neaizrāva
Ja nu - Netflixā ir kaut kāds bums un nenormāli daudz melnbalto filmu tur ir. Pat ļoti labas. Ja vajag kādus ieteikumus, droši prasi.
vot tiešām, šoreiz bija pagarlaicīgi ![]()
Nav obligāti, ka melnbaltā, bet, jā, vari ieteikt kkādu klasiku, kas pašam riktīgi patika!
Tādas, kas nāk prātā, ir:
- Citizen Kane,
- It’s a Wonderful Life;
- Creature from the Black Lagoon (interesanti redzēt, kā izmanto briesmoņu kostīmu);
- Some like it Hot (laikam jau viena no populārākajām melnbaltajām filmām)
Keatona filmas visas ir labas no melnbaltajām, vienīgi tas ir mēmais kino
vecās universal horror filmas ar ir gana labas
thank you! ![]()
Citizen Kane neieteiktu kopumā
Savam laikam bija celmlauzis un ielika pamatis daudzām mūsdienu kino paņēmieniem.
Tomēr mūsdienās, tas vairāk ir izglītības ietvaros materiāls, jo morāli ir novecojis tomēr.