Seriāli un Filmas ko šobrīd skatos

ņemot vērā cik šķietami nevietā ir angliskais nosaukums tur ganjau baigais sižeta pavērsiens ir

Gribētu aiziet uz kino redzēt jauno The Naked Gun, bet vietējais mazais kino bija atvaļinājumā. Tagad atgriezies, bet Naked Gun nav rādāmo filmu sarakstā.
sadge

Bet nu noskatīju King of the Hill 14. sezonu.
Šis klasiskais animētais šovs ir atgriezies pēc 15 gadiem.
Un patiešām jauki to izdarījis. Šī sezona bija laba. Pat jāmin ka labāka nekā viena otra no pēdejām sezonām iekš 2000’s beigām.
Laigan jāmin ka bija dīvaini kādā retā reizē dzirdēt vienu otru vārdu, kas vairāk saistīts ar mūsdienu sabiedrību vai pat internetu.
It īpaši pēdejās divas sērijas, devītā un desmitā, desmit sērijas šajā sezonā.
Devītajā sērijā bija Andrew Tate tipa čalis un desmitajā sērijā galvenais bija saistīts ar Akcijām. Bet tomēr bija interesantas sērijas.
Cant wait for new season. :clap:

Skumīgi! Nu kā šitā var, aiziet atvaļinājumā, atnāk un nav. Mazi sušķi

2 Likes

es vēl neskatos, bet skatīšos Wedneday otro sezonu, like super excited, bet jāpaciešas līdz iznāk visas sērijas lai varu binge’ot

Patika, labs audio. Plus uz big screen would be extra lit. Filma bez šižeta, dēļ realisma. When shovel is more important than your life xd.

Cilvēki atkal taisa drāmu par universa tīrību or what ever, bet man divas pirmās epizodes ļoti patika. Retro futūrisms nu baigi labi izskatās šajā izpildījumā. Stāsts arī tiktāl interesants.

3 Likes

sāku šodien …love it :black_heart:

1 Like

man tā gribas, bet zinu, ka noskatīšos pirmās četras un will be sad, ka jāgaida ;DD

1 Like

Pa pēdējām pāris dienām noskatījos 2 sen neredzētas nu jau klasikas. Mazliet aizdomājos skatoties. Vai var būt tā ka filmas vai drīzāk aktieru priekšnesumi tajās it tik daudz parodētas ka tās paliek komiskas tur kur tām nevajadzētu tādām būt. Es nezinu, bet zinu, ka skatoties šoreiz, pēc tik ilga laika, tieši the dark knight katru reizi kad Joker ierunājās savā akcentā es nevarēju nesmieties. Nezinu.. šoreiz likās less scary, bet more funny tas tēls. :smiley: Tieši tas pats arī ar Christian Bale un viņa Batman voice..

Un vispār The Dark Knight Rises > The Dark Knight. Whatever, I do what I want! :smiley:

Un vēl vispārīgāk Batman Begins > The Dark Knight Rises > The Dark Knight. Un pirms jūs sākat mani nolinčot tas ir Batman Begins 5 kartupeļu maisi uz galvas no 5, The Dark Knight Rises 4,95 tūkstoši policisti pazemē no 5 un The Dark Knight 4,9 why so serious(i) no 5. Visas trīs filmas ir chef’s kiss.

2 Likes

Manuprāt Bane ir vislielākais grēkāzis šajā gadījumā, jo viņa muffled balss, kurai pie tam ir britu akcents ir tik tik komiska ka viņu ir grūti uztvert nopietni.

Reizēm likās ka tūlīt izspļaus kaut kādu “Oi, ya bat wanker”

1 Like

For me that is what makes him more scary than joker. Viņa balss un demeanor neiet kopā ar darbībām, manuprāt. Tas tēls man ir unnerving. Joker is a psychopath. And you can see it and you can hear it. Still scary, but not as creepy, I guess :smiley:

1 Like

Lai gan tas cik liels psihopāts Džokers ir ļoti lielā mērā ir atkarīgs adapcijas, šis vienmēr ir over the top. Attiecīgi Nolana filmu versijas manierismi ļoti organiski iederas starp pārējiem džokeriem, no kurām daudzi ir vēeel trakāki( see the absolute joker who wears coat made of dead babies). Vienīgā versija kura bija piezemētāka bika Joakima Fēniksa filmā bet tur saistība ar DC komiksiem ir praktiski neeksistējoša

2 Likes

Ir taisnīb.
Gan no vecākām filmām gan jaunākajām katrā ir savs Džokers.
Džoker pats savā būtībā ir haosa elements, kura mērķis ir radīt nenoteiktību, kas varbūt palīdz izplest robežas, kāds viņš var būt.

Viņa tā teikt pietuvināta reālajam, vai potenciāli var eksistēt tāds cilvēks.

Piemēr Džareda gangsta trash Joker, kā tēls vizuāli man patika un viņā bija savs āķis. Tomēr visā kopējā filmas stilā un konceptā viņš neierakstījās un izskatījās diezgan sveši.

Muppet Show tikai mazliet 18+, ar britu satīru un britiskas atsauces.
Ja pat nezini, vienagla liek smaidīt. Humora nav, bet tas ir. Ikdienisķš un smalks.

Uuu šitas jaiečeko būs

noskatījāmies beidzot līdz galam šo:

palasīju pēc tam wiki par historical accuracy un tā, šis tas sakrīt, bet šis tas pārspīlēts. actually interesanta filma

1 Like

domāju, kā pavadīt pēdējās divas atvaļinājuma dienas.
i think the time has come.

4 Likes

Režisora versija, es ceru? :joy:

1 Like

es teicu “pēdējās divas dienas” :joy:

1 Like

Bet tikai 12-13h aizņem režisora versiju triloģija :smiley:

1 Like