Šodien aizgāju uz The Fantastic Four filmu:
Saprotams, ka no Marvel filmām jau ir zināms nogurums. TV sērijas neskatos un filmas sāku izlaist (noskatos varbūt tikai tad, kad ir iznākusi laba kvalitāte). Uz šo es devos, jo bij aktieris Joseph Quinn jaunākā loma (un es ar interese skatos, kurp vedīs viņa nākotnes lomas), bet, un liels BET - biju padzirdējis, ka pirms filmas rādīs Avatar: Fire & Ash treilerīti…
Un tā tiešām arī bija! Tā ir viena no tām sci-fi žanru filmām, kuru esmu redzējis kinoteātros diezgan daudz reižu (gan pirmo, gan otro daļu) - devos atkārtoti to skatīties. Subjektivs viedoklis - bet tā man ir sirdij (un manai krāsainajai iztēlei) tuva franšīze. Tādēļ, es ar nepacietību gaidu to 3.daļu. Bija daudz elementi, kas mani ieintriģēja un zinu, ka 28.jūnijā šo treilerīti skatīšos vairākas reizes, ha-ha.
Lai vai nu kā, Fantastic Four bija tīri ok. Viņi sāka no tā momenta, ka cilvēki jau zina, kas ar viņiem notika iepriekš (un tad tas ir 4 gadu tālā nākotnē no momenta kad viņi ieguva savas spējas).
Grūti saprast, kā tas viss savilksies kopā obligāti ar Avengers:Doomsday, bet nu ticu, ka šis jau būs tieši Multiverse apvienojums (ejot to pašu ceļu ko Dr.Strange, Spider-Man darīja). Noteikti ne tik spēcīgs kā bija Endgame.
7/10. Tīri ok, bet nezinu vai skatīšos vēl nākotnē.
P.S - un es joprojām uzskatu, ka nevajadzēja viņiem ņemt to Pedro Paskālu bet atstāt John Krasinski.