Fantastic 4 - kāpēc skatīties?

Šodien aizgāju uz The Fantastic Four filmu:

Saprotams, ka no Marvel filmām jau ir zināms nogurums. TV sērijas neskatos un filmas sāku izlaist (noskatos varbūt tikai tad, kad ir iznākusi laba kvalitāte). Uz šo es devos, jo bij aktieris Joseph Quinn jaunākā loma (un es ar interese skatos, kurp vedīs viņa nākotnes lomas), bet, un liels BET - biju padzirdējis, ka pirms filmas rādīs Avatar: Fire & Ash treilerīti…

Un tā tiešām arī bija! Tā ir viena no tām sci-fi žanru filmām, kuru esmu redzējis kinoteātros diezgan daudz reižu :sweat_smile: (gan pirmo, gan otro daļu) - devos atkārtoti to skatīties. Subjektivs viedoklis - bet tā man ir sirdij (un manai krāsainajai iztēlei) tuva franšīze. Tādēļ, es ar nepacietību gaidu to 3.daļu. Bija daudz elementi, kas mani ieintriģēja un zinu, ka 28.jūnijā šo treilerīti skatīšos vairākas reizes, ha-ha.

Lai vai nu kā, Fantastic Four bija tīri ok. Viņi sāka no tā momenta, ka cilvēki jau zina, kas ar viņiem notika iepriekš (un tad tas ir 4 gadu tālā nākotnē no momenta kad viņi ieguva savas spējas).

Grūti saprast, kā tas viss savilksies kopā obligāti ar Avengers:Doomsday, bet nu ticu, ka šis jau būs tieši Multiverse apvienojums (ejot to pašu ceļu ko Dr.Strange, Spider-Man darīja). Noteikti ne tik spēcīgs kā bija Endgame.

7/10. Tīri ok, bet nezinu vai skatīšos vēl nākotnē.

P.S - un es joprojām uzskatu, ka nevajadzēja viņiem ņemt to Pedro Paskālu bet atstāt John Krasinski.

2 Likes

Un joprojām labāka fantastikā četrinieka filma ir Incredibles XD

2 Likes

Back in the day pirmo Avataru filmu redzēju pa TV. Man diemžēl tā likās garlaicīga, mid and overrated. Vienīgais kas man tajā patika ir tur esošo mecha dizaini.

Un līdzīgā tēmā, man personīgi patīk tās divas 2000’s Fantastic 4 filmas.

1 Like

Yup, yup. Šo var saprast un esmu dzirdējis. Katram savs, kā minēju - bet laikam tādēļ esmu priecīgs, ka redzēju pirmo filmu uz lielā ekrāna tajā 2009.gadā. Protams, stāsts ir Kosmosa pohahonta, bet mani neinteresēja tas. Mani interesēja pasaule, kas tika izveidota.

1.filmu laikam redzēju kādas 7 reizes kino un 2.filmu kādas 4-5 reizes (manuprāt ka bija kinoteātros savus 9-10 mēnešus). Kaut kas tajās filmas ir priekš manis, ka tās uzrunā manu dvēseli :sweat_smile: 2.filmā es smaidīju kā idiots aina, kur vienkārši 5 minūtes peldēja ar vali un nekas nenotika.

2 Likes

I guess so. Jo kā tur pat ar minēju, man patika tās 2000s F4 filmas, bet lielākai daļai un kritiņu viņas nepatīk.

Bet par tiem sci-fi man tie Star Wars, Star Treki neinteresē, bet tad tādas mazākas filmas gan. Nevisas tomēr, es izvēlīgs. … Bet District 9 ir mana top1 filma, Sunshine ir manā top5 vai top6.

Cik aprotu tad tiem zilajiem citplanētiešiem ir sava valoda, speciāli izveidota priekš filmas.
Un cik dzirdēts ka ir ļautiņi kuri to valodu pat ir iemācījušies. Kā ar Tevi? Esi mēģinājis?

1 Like

Ir laba. Man ar patika. Vai piederies pie grupas, kurš gribētu turpinājumu? Vai tomēr atstāt kā “stand-alone” filmu?

Man ir viena grāmata par “creature design” un kur ir rakstīts par bioloģiju un faunu. Ir tur arī vārdnīca ar teikumiem, bet es teiktu, ka tik zinu kādu teikumu labi ja :smiley: Valodu tā neesmu gribējis apgūt, nea.

1 Like

Sākumā jau jā, gribējās lai ir turpinājums. Kas notiks ar pārējām garnelēm un ar galveno tēlu.
Bet laikam ejot, kaut kā neliekas ka turpinājums būtu vajadzīgs. Negribas lai tas sabojā 1. filmas labo garšu, ja tas nofeilo.
Bet savā ziņā būtu interesanti redzēt, kā notiktos tālāk. Nez vai viņš atgrieztos ar jaunu koloniju vai armiju, vai vispār ir iepsēja pārvērs to čali atpakaļ čalī.

1 Like

Dažreiz jau ir tā, ka ir pat labāk ja turpinājumi īsti varbūt pat neuzzini. Ļauj tikai minēt, kas varētu būt tālāk.

Vai to paņem kāds režisors, kurš visu nolaiž podā :sweat_smile:

1 Like

Es ar biju vakar uz filmu :D

1 Like

Un kā?

Ļoti patika :heart_eyes:

Šodien ar noskatījies. Mēģināšu īsi. Mazliet izmēlos uz Naked Gun XD

Filma kopsumā patika. Nebija tik liels asa sižeta noslodze, priekšvēsture tiek izstāstīta pāris vārdos. Un viņu ikdiena parādīta tieši tāpat.

Retrofutūrisms tiek parādīts viena kvartāla ietvaros. Nav slikti, atmosfēru rada, tomēr gribētos vairāk. Bet stila ziņā noteikti 10. Tur ir pacentušies. Tai skaitā iebāzuši veco multfilmu pat.

Faktiski varētu teikt, ka filma jūtas, kā ievads seriālam. Tas tā ir. To kā viņa tiek prezentēta un savā dinamikā. Kura nav slikta, faktiski 2h aizlidoja nemanam. Bija tiešām intersanti salīdzinoši skatīties. Mazliet morālās un sabiedrības robežas, tai skaitā kur beidzas supervaronis, bet kur tāds pats cilvēks.
Bija savs humors, diezgan piezemēts.

Kopsumā filma mazliet pat iedeva svaigu elpu. No vienas puses jau zini ko gaidīt, tai pat laikā, filma negaidīti pārsteidza. Vai arī jau smadzene izfiltrējusi Marvel ārā.

Stiprs labs 7. Pie kaut kādiem apstākļiem varu nolāmāties uz 8.

Runājot par šo gurķi (atveido Cilvēklāpu) un Storm atveidotāju, Vanessa Kirby - nepamata mani Roberta Dovnija un Elizabetes Olsenes klātbūtne.
Nu pirmais - nu vienkārši bija epizodes, ka likās ar Robertiņš ir nomaskējies XD|
Kaut kāda žestekulācija, pozas, manieres. Man likās, ka man rēgojas, bet skatoties tālāk, riktīgi ir.

P.S. Zīdainis bija mazliet šokējoši. Ne Twilight līmenī, bet laikam milzu planētēdājus mēs varam uztaisīt, bet cilvēkbērnu joprojām. Pie tam šis tāds miksētais - gan īstais, gan CGI

P.S.S. Latviešu subtitri ir jautri. Pasauļu Rīma - :rofl:

1 Like

Pagaidīšu līdz šo varēs straumēt. Izskatās interesanti, atsauces arī it kā labas, bet pēdējā laikā man galīgi neiet pie sirds lielās super varoņu filmas. Piemēram, Thunderbolts arī ir līdzīgs reitins un labas atsauces, taču to es pat nepievarēju līdz galam. Pat nav entuziasma par to sūdzēties. :D

1 Like

Arī esmu dzirdējis par nesliktumu, bet ar šiem problēma, ka viņia tgādina tipisko Marvel, kurš sen visiem sēž aknās. Pašnāvnieku vienība tikai Mikijmausa izpildījumā.

F4 protams arī tāda pati, tomēr pat pēc treilera vinā mani uzrunāja vairāk. Varbūt tieši tas stils mani nopirka. Jo sevi nereti filmas laikā ķēru, ka man patika skatīties uz fonu un priekšmetiem un to vizuālo noformējumu XD

Tāpēc gan droši vien ieteiktu sagaidīt straumi