Patlaban atvēlēts mazs stūrītis istabā,bet noteikti ar laiku galdu apgreidošu
Tikmēr mans datorsgalds ir gulta. Vai palodze ja piesledzu televizoram
Jo uz actual galda vienmēr stāv kāds puspabeigts projekts
Tici man,kad man bija laptops man bija līdzīga situācija.
Vienīgais pēcāk parādījās mini galdiņš salokams ko vareja ielikt gultā,bet to izmantoju ja ņēmos ar Photoshop vai zīmēju tikai
Tas ir prioritāšu jautājums. :D
Nu man laptops ir rīks attālinātam darbam, šad tsd kko parakstīt un lai šad tad uz tv kko paskatījos. Teiksim tā- es blenderi izmantoju biežāk kā datoru
kur palika sāls lampa
Tā ir tur pat kur iepriekš. Es esmu citā istabā. :D
Vakar saņēmos un aizstiepu datoru līdz kompresoram lai izpūstu ~gadu putekļu, tagad varu ielikt savu sturīti. Baigi žēl ka mani rgb nevienā kamerā neizskatās tik labi kā dzīvē. Izmisīgi vajag mousepad jo optimusa galds kā izrādās galīgi nav spējīgs izturēt peli
Holy shortcuts, Batman!
Also, interesanta cenzūra keisam…
Vai ta tuvākajā lielveikalā nevar dabūt kkādu cheapo mousepad?
Nelabs ieradums saglabāt visu uz desktop
Tā kaste nāca bez jebkāda psu shroud tāpēc nācās taisīt savu no random bleķa gabala. Balts tāpēc ka bija doma kko uzzīmēt, bet palika bail sačakarēt. Un vertikālais baltais klucis ir videokartes pagaidu atbalsts because the sag comes for us all. Pagaidām ieliku gabaliņu no tām putuplasta griestu līstēm, jo bija palikušas no remonta un perfektā izmērā.
Var jau bet galīgi nav smuki, es no aļika gan jau meklēšu
What da birb doin’?
Sending bird dust straight down the radiator
But is the ventilator sending it straight back up again? It should be exhaust up there because heat rises.
Zin tāpat tiek, gan jau kamēr dators izslēgts, vai arī uzlido gaisā un tad pa priekšas ventilatoru ievelkas iekšā. Filtrs nav tik smalks lai aizturētu putnu putekļus.