Bruh, man likās ka tas būs uz mūsu 9 vai 10 vakarā, kā citās reizēs, bet nē, šoreiz tas bija ap 2-3 naktī līdz kādiem 5 naktī.

Domāju iet gulēt, bet gultā aizsēdējos telefonā līdz tam. Iesāku skatīt, bet pa vidam iemigu un aizgāju gulēt. Nācās skatīties atkārtojumu.
Bet nu pa lielam ļoti labs šovs, viens no labākajiem. It īpaši ka tā bija šova 10 gade. Malači 
Patika to divu Muppets leļļu iekļaušana.
Tīkami joki, kritizējoši, ņemti no tautas un interneta pret Džefu un šovu. Vismaz spēj par sevi pasmieties. Laigan cerams, ka tas arī nav tik haha, bet arī problēmas par kurām pajokoja tiek labotas.
Edit: Vienīgi oof, Kojima laikam jau nesaprata to vienu joku 
Nemanīju un nedzirdēju ka kāds būtu steidzināts ar savām runām uz skatuves kā pagājušajā gadā.
31:55 - oof, nabaga PlayStation veidotājs. Pārprata Džefu, piecēlās un devās uz skatuvi, bet tik tālu netika. 
Muzikālie uzvedumi bija jauki.
Jauki ka arī tika pacelta tēma par tām masīvajām video spēļu veidotāju atlaišanām.
Vienīgi Džefs baigi skrēja cauri nominācijām. Protams, man ar gribētos redzēt pēc iespējas vairāk jaunu spēļu trailerus, bet tomēr, ja jau tas ir apbalvojumu šovs, nu tad arī apbalvojiet jauki un mierīgi.
Man īsti nepatīk ka pre-show ir savā veidā atdalīts. It īpaši ja tajā ir nominācijas, pat tās kurās izsniedz statujas. Tāda sajūta, ka tās ir nedaudz noniecinātas. Viņiem to vajag vienkārši iekļaut pilnīgi šovā. … piemēram Fighting spēle (pre-show) par kuru deva statuju būtu svarīgāka nevis Sport/Racing spēle (galvenā šova vidū) kuru ātri vien nosauca tik un kur visas tik bija EA vai 2k spēles.
Par nominācijām un uzvarētājiem.
Neesmu nekā no tām spēlējis!
Bet no tā ko esmu manījis internetā es teiktu Stellar Blade got snubbed.
Piekritīšu tiem ļautiņiem, ka nevajadzēja mainīt noteikumus un likt Elden Ring DLC tik augstās nominācijās. (not saying it’s bad, but it’s just a dlc, thats some big FromSoft dick riding from Geoff).
Arī varbūt Balatro varēja nelikt GOTY sakarstā.
Manā skatījumā Wukong pa lielam neatšķīrās no Stellar Blade. Tad nu Stellar Blade varēja būt DLC vai Balatro vietā GOTY sarakstā. (reāli papētot šo to Stellar Blade pat ir labāks nekā Wukong).
Bet nu īsti jau negaidīju ka Astro Bot iegūs GOTY balvu. Tā jau izskatās ļoti forša spēle, pat gribētos ļoti uzspēlēt, bet likās ka citas, teiksim, nopientnākas nobriedušākas uzvarētu.
Papētīju pāris reakcijas un interesanti ka daudzi ir saprotoši un okey ar Astro Bot uzvaru. Bet nu ir jau ar daudzi kuri dikti sāļi par to, pārsvarā Wukong fanboys
.
Pa pārējām nominācijām gan īsti nav ko teikt, ja vienīgi interesanti ka Astro Bot, Balatro, un Metaphor sagrāba tik daudz balvu. Laigan protams, dažās nominācijās tās bija labakās spēles.
Nu vienīgi, vai Wukong tiešām bija Best Action Game? Vai varbūt Stellar Blade bija labāks?
Neesmu tās spēlējis, bet no tā ko esmu manījis, tad Stellar Blade combat bijis daudz dziļāks un baigāks nekā Wukong. 
Un arī, laigan šie ir 2024. gada apbalvojumi, tomēr neliekas ka pie Best Ongoing būtu jābūt šī gada spēlei (uzvarēja Helldivers 2), jo lielākā daļa jau ir no iepriekšējiem gadiem. Liekas ka tur būtu jābūt spēlei kura ir izlaista vismaz gadu iepriekš un ir veikusi kādu lielisku papildinājumu šajā gadā, lai ir ar ko lepoties ka vēl kust.
Vispār tomēr žēl, ka šis notiek Decembra sākumā un nesanāk iekļaut spēles kuras iznāk Decembrī. Kā piemēram Stalker 2 un Indiana Jones and the Great Circle vai kāda cita. Tas liekas kaut kā negodīgi.
You forgot these ones.
I don’t do sports games, but hey, this looked nice. As people say Rocket League with people 
Pozitīvais:
woow, daudz vecu franšīžu tiek paceltas - Ninja Gaiden, Virtua Fighter, Turok, Onimusha, Double Dragon, Okami. … protams dažām no tām ir bijuši neseni updeiti, kāda cita mazāka spēle un remasteri, bet tomēr nice
.
Negatīvais:
Why the fuck there was some NFT AI crap game aka Catly ??
There’s too much cozy farming games.
Solsta 2 - i feel bad for these kind of game now, because BG3 put that bar way high up.
Stage Fright trailer was cringe un neko nemaz diži neparādīja.
Borderlands 4 … do people even still care about Borderlands? Trailer looked meeh.
Bruh, all them anime gatcha games just look the same, and not in the good way.
Intergalactic (Naughty Dog game) - that product placement was so asinine.