Es esmu primāri konsoļu geimeris. Dators man ir portatīvais - neko diži lielu nevar pavilkt, bet Halo, Subnautica, Borderlands biju spēlējis bez problēmām (un neko jaunu tur nepērku) - tajos gadījumos, protams, izmantoju Steam, kas ir parocīgi.
Man visa spēlēšana notiek uz PS4 (ne PS5, jo es parasti pagaidu, līdz iznāk jaunās paaudzes konsole, pirms nopērku lētāku iepriekšējo, kas mani pilnībā apmierina). Daudzas no spēlēm, kuras es gribēju, bija uz PS4, un tās es varēju atrast veikalā (vai lietotas par 20 EUR un zemāk, FB Marketplace tur atrodu visu nepieciešamo). Neesmu pircis jaunu spēli iznākšanas dienā jau kādus 10 gadus - paciešos parasti, jo man primāri interesē tikai Single-player spēles (most of the time).
Dzirdot, ka gan Xbox gan PS bija problēma, ka vienu dienu “pazūd” spēles no bibliotēkas, un dzirdot, ka kāda kompānija pateica, ka spēles īsti nevienam nepieder, tās tikai digitāli “izīrē”, bija nedaudz nepatīkama garša mutē. Un fakts, ka tomēr ja esi pircis spēli uz viena konta, ir problēma otram kontam to atvērt, sapratu, ka vienkārši esmu veco vērtību piekritējs - tāpat kā turot fizisku grāmatu rokās, man patīk, ka man ir spēļu diski - jo tas mani arī mudina to tiešām izspēlēt, nevis ar putekļiem to nokrāt skapī. Man patīk ar tiem mainīties - pārrunāt ar cilvēkiem, kas to ir izgājuši.
Atceros laiku, kad iznāca Halo 2 Vista 2007.gadā uz PC un centos to atvērt ar savu XP datoru. Bij sanācis, bet jāsaka, ka aizejot pie drauga un to uzspēlējot uz konsoles, sapratu, ka nebija ko čakarēties 
Šeit līdzīga situācija kas visiem ir ar Sony - es to problēmu, ka spēles nav pieejamas, neredzu un nejūtu, jo visas viņu spēles spēlēju bez jebkādām problēmām.