Nu ir iznācis jauns tīzeris Mortal Kombat 2 filmai:
Pagaidām izskatās pat ļoti cerīgi - Shao Kahn, Noob Saibot, Johnny Cage, Baraka etc. Un, arī ceru, ka viņi ies prom no tā Cole Young tēla, kas bija pirmajā filmā. Aktieris un arī pats tēls īsti neuzrunāja. Bet, lūkojot šīs filmas treileri, tad saprotu, ka fokuss būs tieši uz Johnny Cage.
Vai jums ir kāds favorīt tēls, kura visas kustības jūs iegaumējāt no galvas? Man laikam visbiežāk izmantotākais bijis Sub-Zero.
Aizvakar redzēju, bet likās, kaut kāds fan made vai tur spēles promo. A ņifiga
Diezgan neaidīti, ņemot vērā, ka filma kinozālēs slikti gāja, kkur strīmingā protams teicami un eggselenti, gluži kā KongvsGodzila, tomēr bija dažas aizraujošas runas
PAtīk kā Karl Urbans izskatās. Čalis laikam nolēmis iet supervaroņu dekonstrukcijas ceļu XD
Laikam patīk Reidens, bet atkal vairāk pateicoties pirmajām filmām Pašu spēli esmu visnotaļ minimāli spēlējis.
Personīgi interesē no kāda aspekta viņi pasniegs Džonijaa tēlu jo Urbanam pāri 50 jau, pasniegt viņu kā 20-30 gadus vecu action zvaigzni savā karjeras zenītā būtu nedaudz par traku.
Izskatās otrā filma būs vairāk ar humoru. Es maz ko atceros no pirmās filmas, taču šķiet tā sevi uztvēra nopietnāk nekā otrās filmas reklāmas rullītis.