Miniatūru stūris

*relationship goals, haha.

1 Like

Sanāca pa ilgiem laikiem atkal pakrāsot.

Jāsaka, ka laikam jau ilgākais čakars ir ar to acu krāsošanu. Tur jau gandrīz zobakstāmo vajag :sweat_smile:

4 Likes

A post was split to a new topic: Rekomendācijas figūriņu krāsošanas iemēģināšanai?

Varbūt kādu interesē.

3 Likes

Pabeidzu krāsot jaunu figūriņu. Būtu varbūt tik jāpāriet pāri ar kādu “wash”.

6 Likes

Labs. Vai tu nomainīji telefonu kopš pēdējām bildēm? Šī jaunā fotogrāfija izskatās krietni labāk. :D

1 Like

Man apgaismojums ļoti sūdīgs :rofl: Sapratu, ka slikti fotografēju pirms tam, tādēļ lieku tuvāk gaismas avotiem vairāk

1 Like

Vispār, biju arī paspējis izkrāsot 3 miniatūras:

5 Likes

Pienāca jaunas miniatūras:

5 Likes

Pūķis episki izskatās

1 Like

8 Likes

Ja nezinātu, teiktu, ka pašbilde :sweat_smile:

1 Like

100% es :joy::joy:

Un visi youtube krutie miniatūru krāsotāji kaut kā to panāk ar relatīvi lielām otām.

1 Like

@Mayo_Musketeer uzdāvinā figūriņa gandrīz nokrāsota. Vēl tik daži grēki un otas paslīdēšana jālabo. Būtu Fancy krāsas un otas kā mītapa būtu labāk protams, bet nav arī tik traki

7 Likes

Šodien nopirku praimeri flakoniņā. Nopūtu pāris miniatūras - pārsteidzošā kārtā, 3 no šīm aizies meistarklases ietvaros, un man ir nolikta atsevišķa kastīte ar salabotajiem brāķiem (kurus vispār nevarētu pateikt) - universitātē rīkošu pasākumu nākammēnesi, lai iepazīstinātu jaunos studentus ar šo hobiju :smiley:

Aa un svarīgi, bet esmu pasūtījis arī pirmās WarHammer figūriņas. Chaos Marines!

4 Likes