*relationship goals, haha.
Sanāca pa ilgiem laikiem atkal pakrāsot.
Jāsaka, ka laikam jau ilgākais čakars ir ar to acu krāsošanu. Tur jau gandrīz zobakstāmo vajag
A post was split to a new topic: Rekomendācijas figūriņu krāsošanas iemēģināšanai?
Labs. Vai tu nomainīji telefonu kopš pēdējām bildēm? Šī jaunā fotogrāfija izskatās krietni labāk. :D
Man apgaismojums ļoti sūdīgs Sapratu, ka slikti fotografēju pirms tam, tādēļ lieku tuvāk gaismas avotiem vairāk
Pūķis episki izskatās
Ja nezinātu, teiktu, ka pašbilde
100% es
Un visi youtube krutie miniatūru krāsotāji kaut kā to panāk ar relatīvi lielām otām.
@Mayo_Musketeer uzdāvinā figūriņa gandrīz nokrāsota. Vēl tik daži grēki un otas paslīdēšana jālabo. Būtu Fancy krāsas un otas kā mītapa būtu labāk protams, bet nav arī tik traki
Šodien nopirku praimeri flakoniņā. Nopūtu pāris miniatūras - pārsteidzošā kārtā, 3 no šīm aizies meistarklases ietvaros, un man ir nolikta atsevišķa kastīte ar salabotajiem brāķiem (kurus vispār nevarētu pateikt) - universitātē rīkošu pasākumu nākammēnesi, lai iepazīstinātu jaunos studentus ar šo hobiju
Aa un svarīgi, bet esmu pasūtījis arī pirmās WarHammer figūriņas. Chaos Marines!