Chaos Marines šamējie saucas “Raptors”
Kura Haosa frakcija? Melnais leģions?
Gadījumā nav tā, ka tu pats izvēlies figūriņas leģionu?
Ir specializētas miniatūras konkrētai frakcijai. Šis izskatījās pēc Night Lords frakcijas bet viņam nebija raksturīgās ķiveres.
Cik lasu, piederās pie “Loyalist Space Marine” frakcijas. Vai arī nevaru saprast, kā atšķirt frakcijas
Es ļoti nedomāju ka šie ir loyalisti . Palasīju un izrādās ka Haosam arī ir daudz dažādas Space Marines frakcijas, kas tā pat kā Imperiālās Space Marines frakcijas meklē savas saknes kādā no pamata frakcijām.
Domāju ka tādā gadījumā, šīs ir Black Legion un tā atvasinājumu miniatūras. Bet kopumā @Menestrels ir taisnība - tu pats izvēlies kurai frakcijai pieder dotās miniatūras.
Kā redzu, beidzot izkrāsoji kāmīti? Ideāli! Dzīvnieku bariņš ir nokomplektēts.
Ne jau tāpat vien pirku krāsas… taisnības labad krāsas pirku cita iemesla dēļ, bet Mr. Hamster šoreiz patrāpījās pa ro rokai kā reiz, sen jau stāb bariņā ar pārējiem
Sapratu, ka jācenšās to latiņu beidzot piepacelt - ir sanācis šāds Lizardmen no Marvel. Izmēģināju divas tehnikas (layering un drybrushing šeit). Esmu diezgan priecīgs ar rezultātiem:
Pirms.
Jau pirmie renovācijas darbi. Nav ideāls, krāsa apžūs būs redzamāks rezultāts, vajadzēs vrb vēl noiet.
Mazliet ar formu lažanul spurai pirms astes, bet kopumā tīri neko…
Jau sanāca mazliet ģeometriju labāk izvest, ir vairāk sapratne ar bormašīnu ņemties. Varėtu vēl tomēr lāpīšanas procesā stikls jau mazliet cieta, tps nolēmu diži nemocīt vairs.
Vēl būtu labi atrast baltu gliteri, lai pielāpītu šur tur nobirušo.
Lāpīšanas process, gluži pirms bilžu nav, bet kur baltā “špaktele”, visur ir izplīsis.
No kuras Warhammer frakcijas ir šis?
Old Ones
Ej tu nost, izskatās perfekti nokrāsots.
Īsts profesionālis!!
Vispār, @Onii_chan - cik ilgi Tev prasīja šos izkrāsot? Un, vai izmanto jau airbrush?
Nē, airbrush man nav un gan jau ka nebūs, jo nevaru pieļaut ka krāsa nosēdīsies kaut kur apkārt darbavietai.
Ja neņem vērā ļoti ilgās pauzes starp krāsošanas reizēm, tad pati krāsošana aizņēma ilgu laiku. Pamatā lielā starpība starp battle-ready un fancy krāsojumu ir detaļu daudzums. Un galvenā detaļa fancy miniatūrās ir edge highlighting
. Tas ir laikietilpīgs process - padarīt gaišākas visas maliņas.