Meklēju warframe spēlētājus ,kas varētu pievienoties manā klanā.Darīt weeklies un vienkārši farmot jebkuru nepieciešamo lietu vai vnk chillot
Pirms gadiem 7 laikam spēlēju. Neatminos, kad viņa parādījās, bet viņa salīdzinoši svaiga bija. Bet stilistiski spēle patika, arī kaut kādā mehānikā likās interesanta. Pirms gadiem 2-3 biju atkal pamēģinājis, bet neatminos kpc atmetu…
Bet pārsteidz, spēle diezgan aktīvi dzīvo un attīstās un savs lors ir bagātīgs un komūna salīdzinoši paliela.
I should get back into Warframe…
Any day now…
Jo Digital Extreemes ir manuprāt, vieni no labākajiem game developeriem. Viņi patiešām klausās, ko spēlētāji vēlās un aktīvi komunicē ar viņiem. Vēl kā aktīvam WF spēlmanim (5 gadus atpakaļ), bija patīkami skatīties WF dev strīmus ar Rebecca.
Spēlē arī jauns kontents un freimi nāk ārā diezgan regulāri, tā kā vienmēr ir ko darīt. :D
That’s what I have been saying to myself for the past few years. :D
Izklausās, tā ka būs laikam jāatggriežas. Pa savam meklēju kādu online spēli, kura nav prasīga savā laika ziņā un ir pietiekami viegla savā raksturā.
Piemēram WoT utml., jautri, bet pārāk jau nogurdinoša ilgtrermiņā. Maksāt par BF vai CoD nu roka neceļas pilnībā.
LOL, Warframe pavisam noteikti nav tā spēle
Ja tu gribi tālu tikt, tad tur būs tūkstoši stundu jāiegulda, tur ir diezgan liela farmošana.
Nevarētu teikt, ka garlaicīga farmošana, vismaz, ja kapā ar čomiem un voice čatā bazarē par visādu fufeli, bet grind nevertheless.
Es arī padomātu, bet mans GTX 660 tam nepiekristu. :D
Crawls back to WoW
Ja neizdosies dabūt cilvēkus, meģināšu atdzīvināt Warframe topic postojot jaunumus and what not
Teorētiski gan jau jā. Praktiski diezgan stulbi būtu spēlēt uz neglītākajiem settingiem. Ja vēl ieej squadā, kur freimiem milzīgi AoE ability, viņi visu FPS vienkārši izsūktu no manis.
Vot kāpēc es no viņas nogāju. Sajutu, ka potenciāli daudz jāskraida un pašam garlaicīgi. Speciāli meklēt cilvēkus bijas slinkums
I know exactly how you feel.
Liekas es pat nekad neesmu mēģinājis Warframe. Par skādi šobrīd mans spēļu grafiks ir piepildīts ar R.E.P.O. saspēlēm un, kad sanāk, Expedition 33.
Tā jaunieti! Cik tu tur guli? XD
Šobrīd knapi turos pie samaņas. Šonedēļ pa virsu kolonoskopijai man vēl bija divas runas kursu nodarbības.