Kurš taisa ASMR, padalies ar labākajiem

Kādas skaņas jums patīk vislabāk?
Vai ir bijuši tingles kādreiz?
Kuras skaņas jums izraisija tingles?
Kurš ir favorite asmrtist?
Vai tu arī taisi asmr? Iemet linku ja ir video
Iemet kādus linkus ar favorite vai best asmrs

(sakars ar anime ir tāds ka daudzas irl anime girlas streamo un filmē asmr tā kā tas ir kinda saistīts arī)

Ja kas ASMR topiks jau pastāv.

1 Like

Aaa ooop bet nu man te ir arī list of jaut ko plz atbildat

Rekur manējie so far:

So mēs varētu vnk šeit postot tieši paštaisītos asmr un atbildēt uz jaut, un otrajā topikā likt best ones un visu pārējo?

2 Likes

Ā, tātad noskatīties 6 minūšu video ir grūti, bet nofilmēt 16 minūtes - mierīgi? :smiley:

2 Likes

Nu asmr ja iepatīkas es skatos un klausos tho, man listā pārsvarā ir 3-8 h long asmr videos…

Nu es varu ap 17 min taisīt, vairāk es nevaru
MAn labāk patika taisīt tiktokus bet viņi kkāda suņa pēc neaizgāja :roll_eyes:

Nu ja kas visu to pašu var salikt arī tajā pašā topika jo nekas tev neatšķiras no oriģinālā topika
Ja nu gribi tad var vnk partaisit topiku par self advertisment kur likt savejos bet tad jauzsprada admin atlauja ka ta var

Nu tak es teicu ka tur ir questions to answer un jūs postojat savus paštaisītos asmr šeit. Nu var mergot topikus man liekas tak wtv

Manuprāt neviens cits te tādas lietas netaisa XD

Man personīgi patīk tie restaurācijas ASMR, kur cilvēki taisa video kur restaurē lietas, un vienīgais audio ir instrumentu skaņas

2 Likes

Okei. Pieņemsim, ka šī tēma ir par paštaisītu ASMR veidošanu un ASMR -kas par ,kas pret ir par ASMR kā parādību. Kas primais brauc, tas pirmais maļ - ASMR -kas par ,kas pret ar lielu pārsvaru bija pirmā tēma.

1 Like