Ko Tu šodien darīji?

man nezinu vai garšīgāka, bet kokakola pēdējā laikā garšo arvien sliktāk un sliktāk

16 posts were split to a new topic: Gudrības zobu nedienas

Veiksmīgi atgriezos no kona, atpakaļ ceļa lietus gāze gan kutināja nervus uz šosejas. :D

1 Like

Same! Es ar esmu atpakaļ! Lietus gāzes bija ekstrēmas un Lietuvas ceļi bija vienk fenomenāli :grimacing::grimacing:

Mums priekšā viena mašīna pat sastresoja no peļķēm tik daudz, ka spieda pa bremzēm un stājās ceļa malā. Cita brauca priekšā un sajauca pareizo barjeras pusi šosejā, aiznesās pa pretējā vierziena joslu pretī fūrei. :sweat_smile: Tur gan attālums bija gana liels lai visi sabremzētos - es ceru…

1 Like

Kad būs podkasts par konu,ko?

Un tiešām tik traki lija?

Nākošnedēļ rakstam un publicējam, ja nekas nenoies greizi. Bija doma varbūt uz bietas mēģināt, taču šķiet sanāktu visai apātiski pēc visa kona.

Uz pilnu klapi, mums maz nelikās. Tur dažviet uz 130 km/st. šosejas bija lielās peļķes.

Darba dators tā iegrīzoja ka vajadzeja no kontakta raut ārā lai vsp restartētu

Barošanas blokam ir slēdzis aizmugurē.
Ja vien tev nav kkāds bullshit corporate PSU, kuram nav…

Aaa…tik tiešām. Lol

Bet tajā pašā laikā bieži vien ir vieglāk tikt klāt dakšai kā slēdzim. Viņš jau tā pat atslēdz 230V, PSU ne labāk ne sliktāk no tā nepaliek

https://www.reddit.com/r/computers/comments/617wxr/should_i_switch_off_power_supply_before_unplugging/

Ahh, well that true. Spring loaded switches do benefit.

Also es no rīta raku bedres lietū… ar zaru, meklējot apmeklētāju skaitītājusj

Laikam būtu vajadzigs konteksts - rīgā, konkrēti buļļu salā un mangaļsalā ir izvietoti apmekletāju skaitītāji. Čakars tajā ka lai jolasītu datus ir jāatrok pati kaste kas ir aprakta dažādos dziļumos, novietojumos un attālumos no staba. Yay!!

1 Like

Metāla detektor laipnī lūgts studijā! :sweat_smile: :joy:

tas bija aizvakar un vakar, bet nu - nopirku dzīvokli :nice:

4 Likes

Oho

Pirms tam īrēji, ja?

Nice! Kāds dzīvoklis?

Tell more :fire::fire:

oh wow! apsveicami!