Tiko sabiedriskajā viens sāka sprediķot no zila gaisa
Un čalis vafelē sāka diskutēt ar sprediķotāju XD
Tiko sabiedriskajā viens sāka sprediķot no zila gaisa
Un čalis vafelē sāka diskutēt ar sprediķotāju XD
Sakārtoju malkas čupu.
Sagrābu lapas.
Izravēju kļavas, citas izzāģēju.
Izraku bedri.
Kur sagāzu visu ko.
Labs komposts un placis taisns.
Bet rudens darbi vēl māna raiski.
Baltā dzeja sanāk
Apgaismojat manu prātu :D
yeeeep, vēl ar vien īrēju, tur kamēr ievākšos utt, paies kāds laiciņš ;D
maziņš un tepat centrā ;D
paldies! es te tā aizdomājos, Tu esi elektriķis, vai ne? well… maaaybe you could help me out with some stuff there, nu protams ne jau par brīvu utt ;D
Some surface level stuff like troubleshooting or helping figure planning. Man ir 0 prasmes kad ir runa par konstruktīvo instalāciju, tā skaitā špaktelēšanu un dekoratīviem elementiem.
a kā ir ar lampiņu nomaiņu?
Can be done, but would it be worth the trip?
es te tā filozofēju, ka man nepatika tur dzīvoklī tās lampas, un gribētos citas, bet es baidos viņas aiztikt un nezinu, tā jau visa elektrība tur strādā, vnk man bail pieskarties kaut kam ;DD maaybe, nezinu, kad būs kāds saiets uz kuru tu tiec, pēc tam after party pie manis - lampu nomaiņa ;DD
A kā ar veco dzīvokli? Kāda īre/ komunāli? Ar algu zem 1000 un zemām dzīves prasībām varētu pavilkt??
vecajā dzīvoklī paliek draudzene dzīvot
Ahā, lielais biznesa plāns izgāzās XD.
Var tikt realizēts
Cik forumiešus vajag, lai nomainītu lampiņu :D
Vismaz 10. Vispirms tik Menestrelam balsošanas jāuztaisa par lampiņas mainīšanas datumu, laiku, un metodi
Forši, ka atradi kaut ko! Centrā tie maziņie un ne tikai mēdz būt ekstra jocīgi, brūkošā mājā vai arī vienkārši maksā nieri. :D Es gandrīz pats vienu nopirku, bet pamanīju, ka mājai pamati ir ļoti jūtami pastaigājuši + īpašnieks kaut ko čakarējās. No vienas puses tā tur vēl ilgi var stāvēt ar šķībiem pamatiem, bet var arī nestāvēt vai vēl labāk tos pašus pamatus pamanīs būvvalde un uzliks mājai avārijas stāvokli. xD
Lampas tak nomainīt ir elementāri, vnk izslēdz korķus un skrūvē nost (tev taču ir automāti, cerams?).
Vienīgi trepes vajag, un pārliecināties, ka varēs jauno lampu pieskrūvēt vietā, i.e. stiprinājumi sakrīt vai ir compatible.
Teorētiski es varu palīdzēt, bet ne šajās brīvdienās, braucu uz laukiem palīdzēt pārvākties (fkn BEIDZOT!).
oooh congraaatz! ar lēni iet Tev tur ar to pārvākšanos!
man galīgi nav steidzīgi, vēl dzīvokli vajag atbrīvot, lampas nopirkt utt, tā kā protams no rush, drošvien uz decembri un tā!
Dzeja ir proza ar ritmisko zīmējumu, bieži to izdala, sakārtojot tekstu rindiņās, ko vizuāli atgādina tavs posts
Neesmu izlīdis pavisam no alas. Teici “Baltā dzeja” un padomāju, ka tas ir stils vai tml., par kuru neesmu dzirdējis neko.
Doma ir taj virzienā, bet rakstu tā vairāk, jo vnk forši izskatās