Organizēju saietu ar kursa biedriem. Man šķiet es to iemācījos, skatoties, kā tas ir darīts šeit, tāpēc paldies)
Atkal darbā piedzirdīja…šoreiz ar lašmaizēm un siera kūku pa godu kolēģes 35 gadu jubilejai
Lašmaizes skan pa grezno.
Nedaudz konteksta- esmu norīkots kā atbildīgais par vienu inventerizācijas daļu. Viens vecs dinozaurs no direktora kabineta man sniedza instrukciju kas un kā - par laimi saprata ka es īsti nesaprotu kas un kā. Tomēr nedaudz pārāk uz sevi visu uzņēmās, man pat ekseļus nav atsūtījis un tagad onka ir slimnīcā. Tagad man vsp nav ideja ko un kā lai dara
Nu nav ko domāt, jātaisa savs excelis, un tad lai nākamis atbildīgais šķiro
Ja tas bùtu tik viegli…tas saraksts iet ap 500 ierakstiem garš un šogad pietam mainās sistēma kā to saglabā
Ja vajg palīdzību ar Excel, droši PM :)
Patīk Excel izaicinājumi :D
Pirms pāris dienām:
Izmežģīju potīti vai pēdu vai kaut kā tā.
Tinders nobanoja, nevar vairs lurkot.
Vakar nogulšņāju vairākas stundas šķirstot tiktok vēsā istabā kamēr mugurā tik šorti un t-krekls, jo bija slinkums saģērbties siltāk … un tagad nedaudz puņķojos un temperatūra pie 37.
Kind of unlucky, bet diemžēl dzīvi nevar vainot, jo pats neuzmanīgi kāpu pa trepēm, uzdevos par spidermenu, un vienkārši stulbs slinkums.
Bet nu vismaz ar sagriezu vienu otru lielu ķirbi marinēšanai vai kā to sauc.
Bet ja nopietni, tad nothing of value was lost.
Laikam jau. Ņemot vērā arī ja jau sanāca pāris match un varētu kaut vai tik papļurkstēt ar viņām, es pat to nedarīju.
šodien dabūju atzīmi 9 kursā
Laimēju loterijā un uzplēsu ar skrūvgriezi divus pirkstus, nevis vienu.
Oh shit dude
Ieraudzīju Kolu bez cukura un bez kofeīna, radās jautājums, kas tad tur palika
gāzītes ;DD
its like yin yang ;D
a loterijā daudz vinnēji?
hhmmm. kad tu tā ierunājies…
Genshin mani krietni palutināja.
tagad sliktā karma nāk vietā:
Prātā sajuka frekvenceris, kas ir 3 st darbs, jo jaunais ir dumji garš un augsts, viss skapis bija jāpārkārto
Un kāmēr ar to ņēmos, jau zvanīja par nākamo jezgu vienā no akām mežā smh
ar loteriju domāju pirkstu skaitu. ar ironiju.
meanwhile RC cola: extra caffeine edition
Tādu neredzēju, bet RC arī garšīgāka
nu pavisam jau, ekstra slapjš slapdraņķis un iecienītākie aliņi par pilnu cenu
kopš kura laika maksimā sidrs ir nosaukts par al. dzērienu sistēmā??