Paņēma asins analīzes…kā parasti pa galvu iedeva
same man, same.
Es tā skatos, jau helovīna noskaņā.
Pēc zāles pļaušanas produktīvā inerce pavilka mani saskrūvēt super lēto super ātro plauktiņu kaktā ar aerosolu breketi kas jau ilgi prātā gremojās
Tev vēl ir ko pļaut, vispār?
vietām jau bija ataugusi pļava, vēlāk negribēšu ķemmēt ārā lapas no dabas garajiem matiem.
Parasti nopļauju kaut kur pirms paša rudens, kādas 2x, un tad līdz pavasarim mierīgi, tad jau nesagrābtais ar jau satrūdē .
Aptuveni tas ko es tikko izdarīju, izņemot faktu, ka lielais lapbiris nav vēl sācies. Tur gribi-negribi būs jāgrābj savādāk pavasarī zāle cietīs.
Gāju pēc jaunas zobu birstes un atskārtu ka āģī ir sasodīti augsts mēnes aptieku blīvums. Divas ir kādus 30 m voena mo otras un trešā ar diži tālu nav
Also man hemoglobīna daudzums ir virs normas
Deam. Nu malacīts! Rokas no pareizās vietas
Par ko tas zvērs atbildēja?
Tā ir tā molekula kas skābekli piesaista sarkanajos asinsķermenīšos. Ja ir pa zemu ir pakaļā hz kas ir ja virs normas
ja virs normas, tad getting high on that O2
Aizgāju uz aptieku pēc vitamīniem un zālēm pret iesnām+klepu un galvassāpēm.
Nu jau 6. dienu joprojām deguns kļošā un no rīta pamostoties sāp galva.
Nekad mūžā tā nav bijis, parasti man iesnas+klepus pāriet vai vismaz samazinās līdz nebūtiskam līmenim 3-4 dienu laikā, bet te vēl plusā galvassāpes, un joprojām turās. Stulbākais, ka pie ģimenes ārstes pierakstoties ilgi jāgaida, kāda nedēļa, un es sākumā nepierakstījos, jo domāju, ka pats par sevi pāries, kā vienmēr līdz šim ir pārgājis, bet tagad liekas, ka kamēr pienāks pieraksta laiks, jau būšu izveseļojies.
moš tomēr pieraksties, tāpat vnm var vizīti atcelt
Tad tāpēc man narkotikas nekad nav prasījies, I’m constantly high
Nogaršoju pumpkin spice latte. Galīgi nesaprotu to hype